Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Párkereső

Paraméterek

Szerző Róka Sándor
Cím Párkereső
Alcím Fejtörő matematika alsósoknak
Kiadó Typotex Kiadó
Kiadás éve 2017
Terjedelem 236 oldal
Formátum A/6, ragasztókötött
ISBN 978 963 2799 53 7
Eredeti ár:
2.500 Ft
2.250 Ft
Online kedvezmény: 10%

A párkereső remek műfaj: Róka Sándor kisiskolásoknak szánt új matekfeladványai a gyerekeknek a rejtvényfejtés izgalmát és örömét kínálják, emellett a tanárok számára könnyen kiértékelhető, akár versenyeken is felhasználható feladatsorokat alkotnak.

Leírás

Tíz feladat, tíz megoldás és egy kakukktojás. Keresd meg az összetartozó párokat! Ehhez persze meg kell oldani a feladatokat. A válaszok nincsenek elrejtve, s ez megkönnyítheti a dolgot, ugyanakkor érdekes helyzet adódhat, ha netán a párosításban gubancok keletkeznének. A fejtörőkkel érdemes sorban haladnod, mivel azok többé-kevésbé nehézségi sorrendben követik egymást, és ha valamelyiket nehéznek is érzed, ne add fel: nagy élmény rájönni a megoldásra! A párkereső remek műfaj: Róka Sándor kisiskolásoknak szánt új matekfeladványai a gyerekeknek a rejtvényfejtés izgalmát és örömét kínálják, emellett a tanárok számára könnyen kiértékelhető, akár versenyeken is felhasználható feladatsorokat alkotnak.

A szerző országos hírű matematikatanár, számos játékos és gondolkodtató feladatgyűjtemény szerzője, szakkörök, versenyek kezdeményezője, akit a matematikai tehetséggondozásért több díjjal is kitüntettek. A Typotex Kiadónál ez a kilencedik könyve.

 

Typotex Kiadó, 2017.

Írta: Róka Sándor

 

A szerző további könyvei az áruházunkban:

Róka Sándor könyvei

Kapcsolódó témakör:

A logika világa

Tartalom

Bevezetés

Feladatok

Megoldások

Javítókulcs