Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Amit a hallgatónak tudni illik…

Rendezés:
Nézet:

Modern társadalmunkban egyre többen szenvednek a kiégéstől, az életuntságtól és a stressztől. A pedagógus modellszerepe igen fontos a diákok számára: ha a pedagógust nem érdekli az, amit tanít, a tanulók is érdektelenné válnak.

760 Ft

Ez a hallgatói jegyzet azok számára készült, akik érdeklődnek a kisiskoláskor jellemzői iránt. Helyenként kitekintünk az óvodáskor vagy épp a serdülőkor felé is, ám a fókuszban mindvégig a 6-10 év közötti gyerekek jellemzői állnak. 

740 Ft

Ez a hallgatói jegyzet azért készült, mert akik tanítóként, óvodapedagógusként, gyógypedagógusként, tanárként dolgoznak majd, azok munkájának eszköze, célja egyaránt a személyiség lesz.

630 Ft

A tehetségesekkel minden korban kiemelten foglalkoztak, azonban az, hogy kit tekintettek tehetségesnek, időről-időre változott. A tehetséggondozás kiemelkedő feladata a pedagógiai munkának. Ehhez a munkához kíván segítséget nyújtani ez a jegyzet. 

541 Ft

A gyűjtemény célja, hogy a BA zenei alapképzésben résztvevő hallgatók mellett a tanító szakos, valamint az óvodapegagógus- és gyógypedagógia szakos hallgatók is jobban elmélyedjenek az alapvető zenei szakkifejezések ismeretében.

288 Ft

Ez a jegyzet olyan információkat tartalmaz, melyekkel minden szakembernek, aki gyermekkel vagy családokkal foglalkozik, tisztában kell lennie. 

547 Ft