Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Amit a hallgatónak tudni illik…

Rendezés:
Nézet:
A könyv nem tudományos elméletek kivonatolását tartalmazza, hanem olyan gyakorlati példák tárháza, melynek segítségével – ha egy kicsit is igyekszik az ember – a mindennapi gyakorlatban képes lesz felismerni a feladat és a probléma közötti különbséget; tudatosan fejlesztheti saját gondolkodását, melynek következtében fejlődnek metakogníciós képességei.
551 Ft

Modern társadalmunkban egyre többen szenvednek a kiégéstől, az életuntságtól és a stressztől. A pedagógus modellszerepe igen fontos a diákok számára: ha a pedagógust nem érdekli az, amit tanít, a tanulók is érdektelenné válnak.

760 Ft

Ez a hallgatói jegyzet azok számára készült, akik érdeklődnek a kisiskoláskor jellemzői iránt. Helyenként kitekintünk az óvodáskor vagy épp a serdülőkor felé is, ám a fókuszban mindvégig a 6-10 év közötti gyerekek jellemzői állnak. 

740 Ft

Ajánljuk ezt a jegyzetet mindazoknak, akik a motivációval még csak most ismerkednek, de azoknak is, akik csupán ellenőrizni szeretnék, vajon emlékeznek-e még az egyszer már tanultakra. Azoknak a figyelmébe is ajánljuk, akik régen foglalkoztak ezzel a témával, hisz a tudomány azóta sok mindenre pontosabb, tökéletesebb válaszokat ad. 

561 Ft

Ez a segédanyag a pszichológiában alapszinten már járatos, a gyerekek és fiatalok problémái iránt érdeklődő, a majdani hivatásukban elkötelezett hallgatóknak készült, akik felismerik az iskola és a pedagógus jelentőségét a gyermek egészséges személyiségfejlődésében.

824 Ft

Ez a hallgatói jegyzet azért készült, mert akik tanítóként, óvodapedagógusként, gyógypedagógusként, tanárként dolgoznak majd, azok munkájának eszköze, célja egyaránt a személyiség lesz.

630 Ft

Ez a segédkönyv kifejezetten olyan hallgatóknak készült, akik változtatni szeretnének tanulási szokásaikon annak érdekében, hogy kevesebb idő ráfordításával, eredményesebbek legyenek a tanulásban.

624 Ft

A tehetségesekkel minden korban kiemelten foglalkoztak, azonban az, hogy kit tekintettek tehetségesnek, időről-időre változott. A tehetséggondozás kiemelkedő feladata a pedagógiai munkának. Ehhez a munkához kíván segítséget nyújtani ez a jegyzet. 

541 Ft

A gyűjtemény célja, hogy a BA zenei alapképzésben résztvevő hallgatók mellett a tanító szakos, valamint az óvodapegagógus- és gyógypedagógia szakos hallgatók is jobban elmélyedjenek az alapvető zenei szakkifejezések ismeretében.

288 Ft

Ez a jegyzet olyan információkat tartalmaz, melyekkel minden szakembernek, aki gyermekkel vagy családokkal foglalkozik, tisztában kell lennie. 

547 Ft

Az óvodapedagógusok, tanítók, gyógypedagógusok és különféle segítő foglalkozásúak körében a testi-szellemi egyensúly megtalálása, elvesztésének felismerése és újraépítése nagyon fontos. Egyrészt saját maguk védelme érdekében, másrészt a „kezük alatt” felnövekvő nemzedékek minél teljesebb, tudatosabb nevelése és segítése miatt.

622 Ft