Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Drámapedagógia

Rendezés:
Nézet:

Ebben a kötetben a különböző drámás/színházi műfajok és eljárások mint kutatási tevékenységek kapnak új értelmet...

1.500 Ft 1.425 Ft

A történet egy fiktív iskolában játszódik, melynek tanári karát színész-drámatanárok, diákjait pedig a játékban résztvevő osztály tanulói alakítják...

1.400 Ft 1.330 Ft

Az egyaránt nagy hagyományú gyermek- illetve diákszínjátszás néhány kipróbált művét fogja egybe ez a kötet.

1.120 Ft 784 Ft
A drámajáték megkönnyíti az ismeretanyag rendszerezését, hozzásegít ahhoz, hogy a játszók minél gazdagabb személyiséggé váljanak, reálisabb képük legyen önmagukról anélkül, hogy eltűnne életükből a további vizsgálódásokhoz szükséges derű. Gabnai Katalin drámapedagógiai alapműve bővített kiadásban jelenik meg.
3.990 Ft 3.591 Ft

Az első részben felvonultatott 74 drámajáték szövegét az angol mellett magyar nyelven is megadtuk, így nem csak az angol nyelvű oktatásban alkalmazhatók, és minden óvodás és kisiskolás korú gyermek számára érthetők és élvezhetők. A második és harmadik rész dramatizált szövegei ellenben már feltételeznek némi nyelvtudást és olvasási készséget.

2.200 Ft 2.090 Ft

A konvenciók tiszteletben tartása és követése kényelmessé, kiszámíthatóvá és biztonságossá teszi a színészek és a közönség találkozását mindkét oldal számára. Ugyanakkor ezzel kölcsönösen le is mondanak az egymással folytatható interakció számos lehetséges módjáról...

1.600 Ft 1.520 Ft

A mintegy háromszáz, rendszerezett fejlesztő játékból álló gyűjtemény részben a folklórból, részben a klasszikus gyermekjátékokból, részben a szerző saját, gyakorlatban jól bevált közös játékaiból építkezik.

2.700 Ft 2.565 Ft

A kötetben tíz klasszikus mese – óvodai műsorokhoz, előadásokhoz készült – dramatizált változata olvasható. Minden forgatókönyvhöz részletes díszlet- és jelmeztervet adunk, szöveges és rajzos formában.

2.680 Ft 1.876 Ft

Az olvasó megismerkedhet a gyékény, csuhé, szalma, vessző, gyapjú, agyag, bőr, gyöngy, rongy megmunkálási lehetőségeivel, ötleteket kaphat az ünnepi készülődéshez, a szabadban való játékhoz (sportjátékok, sárkánykészítés stb.).

1.800 Ft 1.530 Ft
Kézikönyv, amely a Papírszínház különböző felhasználási lehetőségeire ad gyakorlati tanácsokat könyvtárosoknak, pedagógusoknak, óvodapedagógusoknak és szülőknek.
3.490 Ft 3.141 Ft

A drámapedagógus szerző beszédfejlesztő könyvének célja, hogy a legkülönfélébb beszédhibákban szenvedők számára kínáljon gyakorlati feladatokat.

2.040 Ft 1.938 Ft

Gabnai Katalin új könyve ismét a színjáték világába visz. Célja, hogy segítséget adjon azoknak a tanároknak, akik a drámák olvasása mellett színházi előadások megbeszélésével is szívesen foglalkoznak.

3.990 Ft 3.591 Ft

Az első magyarországi Színházi nevelési programok kézikönyve a színházi nevelési szakemberek mellett a pedagógusoknak, a szülőknek, a színházak munkatársainak, a terület kutatóinak és minden érdeklődőnek is szól.

3.800 Ft 3.420 Ft

Kész, néhány esetben már kipróbált szövegkönyveket olvashat a könyvben, amelyek megszabadítják a dramatizálás terhétől, s így minden erejével a gyerekcsoportjára s a meglelt darab próbáira koncentrálhat.

1.120 Ft 1.064 Ft

A magyar nyelv, a magyar beszéd ápolásának klasszikusa, Montágh Imre e kötetben foglalja össze mindazt, amit az élő szó használatáról – a légzéstől egészen a beszédstílusig – tudnunk kell.

2.500 Ft 2.250 Ft

Az iskolai megemlékezések érzelmekre, iskolai identitástudatra gyakorolt hatása semmi mással össze nem hasonlítható. Az ünnepi műsorok összeállításához nyújt segítséget a könyv.

2.360 Ft 2.242 Ft

A könyv tizenegy emléknapunk, a karácsony és iskolai ünnepségeink tárgyköréhez gyűjtött csokorba verseket (versrészleteket, drámarészleteket) és két emléknapunkhoz kötődő két-két forgatókönyvet foglal magába.

3.720 Ft 3.534 Ft

Az irodalmi és történelmi tényeken alapuló, elsősorban jelenetekre épülő, de narrátori közbetéteket is alkalmazó forgatókönyvek sajátosan ötvözik a szerkesztett pódiumműsor és a színdarab legjobb elemeit.

2.235 Ft 2.123 Ft

Kötetünket az iskolás korosztállyal foglalkozó pedagógusok forgathatják haszonnal – az általános iskola első osztályától egészen a középiskoláig.

2.400 Ft 2.040 Ft