Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

KN Szer-Tár

A sorozat az EE-Toolbox-Workshop Resources Manual (szerk.: Monroe, M. C. – Cappaert, D.) adaptálása. Elsődleges célja a (tanár továbbképző) műhelyek megtervezésének segítése, de tanórák, (kereszt)tantervek vagy más programok szervezéséhez is ad elvi és gyakorlati útmutatást.

Rendezés:
Nézet:

Ez az anyag pedagógus-továbbképző műhelyek és programok tervezéséhez és levezetéséhez biztosít háttér-információkat, stratégiákat. A felnőttek oktatásának módszereiben és a műhelytalálkozók tervezésében járatlanok vehetik legnagyobb hasznát, de gyakorlott továbbképzési szakemberek is találnak hasznos ötleteket és fogásokat.

950 Ft

Azoknak a műhelyvezetőknek készült ez a füzet, akik abban segítenek a tanároknak, hogy a környezeti témákat be tudják építeni a tanítás folyamatába. Ötleteket találunk majd arra, hogy hogyan integráljuk a környezeti nevelési témákat a különböző tantárgyak tananyagába.

950 Ft

Ez a füzet egyrészt olyan környezeti nevelőknek szól, akik értékelni szeretnék az általuk használt vagy másoknak ajánlott környezeti nevelési segédleteket, másrészt olyan tanártovábbképző szakembereknek, akik a műhelyen részt vevő tanároknak szeretnének segíteni a környezeti nevelési segédletek értékelésében.

950 Ft

Ez a füzet az oktatástechnológia széles perspektíváját nyitja meg a tanárképzők és tanártovábbképzők számára; olyan utat mutat, amely új információs és kommunikációs eszközök segítségével kifejezetten alkalmas a környezeti nevelés erősítésére.

950 Ft 855 Ft