Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Performers–könyvek

A PERFORMERS szociodráma kiadványsorozat életre hívói gyakorló szakemberek, akiknek célja, hogy Moreno módszere Európa-szerte minél több közösséghez eljuthasson. A szociodrámát mindannyian kiváló eszköznek tartják a sérült társas viszonyok gyógyítására, és az együttélés élhető formáinak kidolgozására. A PERFORMERS könyvsorozat szemléletet, módszert, eszközöket, példákat kínál az oktatás, a szociális ellátás, a közösség-, illetve szervezetfejlesztés területein dolgozók és minden, a helyi és globális közösségeink ügyei iránt elkötelezett olvasó számára.

Rendezés:
Nézet:

Kötetünk az intézményi szociodrámát bemutató könyvek sorába illeszkedik. A szociodrámát kiváló eszköznek tartják a sérült társas viszonyok gyógyítására, az együttélés élhető formáinak kidolgozására, az intézmények fejlesztésére.

3.990 Ft 3.591 Ft

Íme az első magyar nyelvű szociodráma kézikönyv. Megjelenése nagyon aktuális. A szociodráma ugyanis olyan csoportmódszer, amely közösségeket tesz képessé önnön cselekvőerejük megtalálására és mozgósítására. Olyan kereteket kínál, amelyek valódi demokratikus együttműködést tesznek lehetővé.

3.490 Ft 3.141 Ft