Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pézsmatulok, fakopáncs és delfinek

Paraméterek

Sorozat Paidagogos
Szerző Brakel, Johannes F. – Grohmann, Gerbert
Cím Pézsmatulok, fakopáncs és delfinek
Alcím Így élnek az állatok
Kiadó Kláris Kiadó
Kiadás éve 2005
Terjedelem 144 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 963 86658 4 x
Eredeti ár:
1.800 Ft

A személyes élmények és az ennek következtében feltámadó olvasási kedv új dimenziót nyit meg a növekvő gyerek életében – megismeri és megszereti azokat a lényeket, amelyek társként, más létformában ugyancsak itt élnek velünk a Földön.

Leírás

Egyre civilizáltabb világunkban az embernek erőfeszítést kell tennie, hogy ne szakadjon el a Természettől, hogy megismerhesse a teremtett világ ezer titkát. Különösen fontos, hogy gyermekkorban eleven kapcsolat alakuljon ki a gyerek és az állatok között. A személyes élmények és az ennek következtében feltámadó olvasási kedv új dimenziót nyit meg a növekvő gyerek életében – megismeri és megszereti azokat a lényeket, amelyek társként, más létformában ugyancsak itt élnek velünk a Földön.
Földünk élővilágáról rendkívül sok könyv, fénykép, film készült. Azon kiadványok sorát szeretnénk szaporítani, amelyek életközelbe hozzák, elevenen láttatják az állatvilág jeles és hétköznapi képviselőit, és úgy mutatják be azokat, hogy az olvasó gyermekben felkeltik a vágyat a további búvárkodás és a saját megfigyelések iránt. A Pézsmatulok, fakopáncs és delfinek igazi jó olvasmány a 10-14 éves korosztály számára, de nagyobbak – még felnőttek is – élvezettel merülhetnek el benne.
 
Írta: Johannes F. Brakel – Gerbert Grohmann
Fordította: Kökéndy Ákos 

Tartalom

Az elefántok
A darvak
A teve
A vörösbegy
A pézsmatulok
Lahol, a havasi lile
A hörcsög
Két bagoly
A csimpánzok
Hét csigatitok az éti csigáról
A fecskefarkú lepke
A delfin
A földigiliszta dicsérete és magasztalása
A vakond
A hangyák
A sün
A denevérek
A nagy fakopáncs