Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pikipóka és Csikmakk

Paraméterek

Szerző Karsai Gizella
Cím Pikipóka és Csikmakk
Alcím Mesekönyv 6-9 éveseknek
Kiadó Flaccus Kiadó
Kiadás éve 2000
Terjedelem 104 oldal
Formátum B/5, keménytáblás
ISBN 963 86035 3 4
Eredeti ár:
1.250 Ft
625 Ft
Online kedvezmény: 50%

Mesekönyvünk főszereplői létező személyek, amennyiben hasonló korú olvasóink valamelyik mesében önmagukat is felfedezni vélik, az nem a véletlen műve.

Leírás

„Pikipóka és Csikmakk testvérek. Sok mindenben hasonlítanak – ahogyan az testvérekhez illik –, és persze különböznek is, ahogyan ez már lenni szokott. Pikipóka fiú, Csikmakk pedig kislány. Pikipóka megfontolt, töprengő és céltudatos. Csikmakk – ezzel szemben – olyan, mint a hegyi patak: locsi-fecsi, kiszámíthatatlan és elképesztően kíváncsi. Szereti a különleges helyzeteket és rendkívül talpraesetten meg is oldja azokat - a maga módján.”
Az írónő korábban a Bocsoda című televíziós gyerekműsor vezetőjeként is bizonyította, hogy a gyermekek érzés- és gondolatvilágát remekül ismeri, érzi. Mesekönyvünk főszereplői létező személyek, amennyiben hasonló korú olvasóink valamelyik mesében önmagukat is felfedezni vélik, az nem a véletlen műve. Karsai Gizella történetei és Kelemen Czakó Rita illusztrációi egy olyan mesevilágot teremtenek, ahol az olvasó remekül szórakozik, ám nem szakad el a valóságtól, maga is megéli a szereplők kalandjait.