Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pöttöm Park 3.

Paraméterek

Szerző Szabó Szilvia
Cím Pöttöm Park 3.
Alcím Látogatás a beszéd birodalmában
Kiadó Fejlesztő Élménytár Könyvkiadó
Kiadás éve 2022
Terjedelem 108 oldal
Formátum A/4, keménytáblás
ISBN 978 615 81841 1 3
Eredeti ár:
4.390 Ft

A Pöttöm Park beszéltetős, beszélgetős könyvsorozat záró kötete! A könyvek segítségével szülőként, nagyszülőként is elsőrangúan tudja támogatni gyermeke, unokája beszédfejlődését. A Pöttöm Park varázslatos világa a 2-4 éves gyermekek számára jelent nemcsak szórakoztató, de hasznos időtöltést is. Ez a 3. kötet a 3-4 éves ovisoknak lesz igazán hasznos!

Leírás

Pöttöm Park 3. a  Pöttöm Park beszéltetős, beszélgetős könyvsorozat záró kötete! A könyvek segítségével szülőként, nagyszülőként is elsőrangúan tudja támogatni gyermeke, unokája beszédfejlődését. A Pöttöm Park varázslatos világa a 2-4 éves gyermekek számára jelent nemcsak szórakoztató, de hasznos időtöltést is. Ez a 3. kötet a 3-4 éves ovisoknak lesz igazán hasznos!

A meseszép, beszédre inspiráló képek és a kapcsolódó beszédfejlesztő játékos feladatok segítségével nem csak a beszéd fejlődik, de a gyermek általános ismeretei gazdagodnak, gondolkodási folyamatai fejlődnek, hiszen tudjuk: „....a nyelvi fejlettség a gondolkodás alapja” – Vekerdy Tamás.

A harmadik kötetben tovább haladunk a beszédfejlődés útján, magasabb szintre lépünk. Ebben a kötetben is találunk verset Bartos Erikától, de Németh Andrea méhecskés meséjét is megtalálhatjuk benne, valamint Monti, a kismackó is kalandokba keveredik.

A kötet felépítése szakmailag igazolt, a magyar gyermekek nyelvi fejlődésére szabott, ezért logopédus, óvodapedagógus, fejlesztőpedagógus szakemberek az óvodai logopédia foglalkozásokon is sikerrel használhatják. A könyvben – akárcsak a Pöttöm Park 2-ben – ingyenesen letölthető, igyényesen kivitelezett „pöttömparkos” színező is található! A 0-7 éves kor a gyermeki fejlődés legfontosabb szakasza, használjuk ki ezt a nagyszerű időszakot, szeretettel várja a gyerekeket a Pöttöm Park!

 

Fejlesztő Élménytár Könyvkiadó, 2022.

Írta: Szabó Szilvia

Lektor: Dombóvári Ildikó

Illusztrálta: Ráduly Csaba

A sorozat további részei: LÁTOGATÁS-KÖNYVEK

Kapcsolódó kiadványok