Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pöttyös Panni

Paraméterek

Szerző Szepes Mária
Cím Pöttyös Panni
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 2017
Terjedelem 48 oldal
Formátum A/4, keménytáblás
ISBN 978 963 415 854 7
Eredeti ár:
3.999 Ft
3.399 Ft
Online kedvezmény: 15%

Az egyszerű történet, a kedves figurák nem véletlenül váltak az olvasók kedvenceivé. A türelmes, találékony nagymama cserfes unokájával együtt olvasóját (mesehallgatóját) is eligazgatja a hétköznapokban: s mire eljutnak az óvodáig, már sok-sok dolgot megtanulnak a világról.

Leírás

Pöttyös Panni gyanakodva fogadta a pöttyöket, amelyek ruhájáról átszálltak rá, és éktelenül viszkettek. A bárányhimlő kiváló alkalom volt azonban arra, hogy Panni és nagymamája az egész napot együtt töltsék. Hát még amikor a pöttyök már csak a ruhán voltak megint! Akkor lehetett igazán jókat játszani Péterkével, Tamarával, kedves, bumfordi cicusokkal, kutyusokkal. Aztán meg a balatoni nyaralás! Mennyi élmény, mennyi újdonság! Évtizedek óta kedvence minden óvodásnak Pöttyös Panni. Barátja, néha még tanácsadója is, ha el kell igazodni a nehéz „kislányproblémák” között.
Közel fél évszázad telt el a Pöttyös Panni könyvek első megjelenése óta. Panni azóta felnőtt, világot látott, és most ismét hazatalált a Móra Kiadóhoz. Az egyszerű történet, a kedves figurák nem véletlenül váltak az olvasók kedvenceivé. A türelmes, találékony nagymama cserfes unokájával együtt olvasóját (mesehallgatóját) is eligazgatja a hétköznapokban: s mire eljutnak az óvodáig, már sok-sok dolgot megtanulnak a világról.
 
Írta: Szepes Mária
Illusztrálta: F. Győrffy Anna
 
Kapcsolódó témakör:

Tartalom

Pöttyös Panni

Péterke

Kinek rossz a rosszalkodás?

Az elromlott szerkezet

Panni játékai

Panni világgá megy

Tamara

Péterke verekedni akar

A zsiráfot nem lehet becsomagolni

Az éneklő mozdony

A beszélő fa

Smirgli és Csimpajkó

Kotkot, Kikiri és a három rudrud

Csimpajkó nem szereti a vizet

Barackszüret

Panni levele Tamarához