Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az elme kerekei–sorozat

Rendezés:
Nézet:

Áligazságokat leleplezni nem egyszerű dolog, ám ennél is nehezebb valóban működő igazságot ajánlani helyettük. A neves amerikai pszichológus, Richard Wiseman mindkét feladatra vállalkozik...

3.500 Ft 3.325 Ft

Barbara Fredrickson, a pozitív pszichológia egyik legismertebb képviselője ebben az új könyvében tudományos bizonyítékokat mutat be a pozitív és a negatív érzelmek-állapotok-gondolatok hatásairól.

3.800 Ft 3.610 Ft

Martin Seligman, az Amerikai Pszichológiai Társaság elnöke, világos gondolatvezetéssel magyarázza el, hogyan fogadjuk el azt, amin nem lehet változtatni, és hogyan oldjuk meg, hogy mindez ne mérgezze tovább életünket és lelkünket.

3.990 Ft 3.790 Ft

Az ismert és elismert agykutató, Richard J. Davidson az érzelmeink – eredetük, erejük és képlékenységük – egészen új modelljével állt elő.

3.950 Ft 3.752 Ft

Jó hír: az optimizmus tanítható és tanulható, állítja Martin E. P. Seligman, a téma világhírű kutatója, aki a Flow-elmélettel világhírt szerzett Csíkszentmihályi Mihály mellett a pozitív pszichológia egyik meghatározó alakja...

3.800 Ft 3.610 Ft

Paul Bloom, a Yale Egyetem pszichológiaprofesszora azt vallja: az élvezet abból származik, hogy mit gondolunk a dolog mibenlétéről. Szerinte az öröm mély, és e mélységet nem az érzékszerveinkkel tapasztalt világ mércéje határozza meg...

3.200 Ft 3.040 Ft

Boldognak lenni jó. Tudja ezt a kötet szerzője, a klasszikus pszichológia egyik legnagyobb élő alakja is – csakhogy Martin Seligman újraértelmezi a boldogság és a jól-lét fogalmát...

3.700 Ft 3.515 Ft

FLOW – a szó angolul folyást, áramlást, lebegést jelentett egészen e könyv 1990-es megjelenéséig. Azóta már egy pszichológiai fogalmat jelölő tudományos kategória is, és egyben olyan szakkifejezés, amely egyre inkább a művelt köznyelv részévé válik.

4.200 Ft 3.990 Ft

Agyunk a vadászó-gyűjtögető életmódra lett kitalálva. Ma azonban teljesen más világban élünk. Többek között ez okozza gondolkodásunk hibáit, amiből rossz döntéseink következnek.

3.200 Ft 3.040 Ft
Sacks könyve, amellett, hogy szórakoztató olvasmány, finomítja az önmagunkról alkotott képünket. Az elménk rácsodálkozik önmagára: ezt mind én csinálom magammal? Új megvilágításba helyezi az epilepsziát, a narkolepsziát, a fantomvégtagok és a kísértetjárás jelenségét.
3.600 Ft 3.420 Ft

Dr. M. Scott Peck amerikai pszichiáter, A járatlan út című, Magyarországon is nagy sikert aratott könyv világhírű szerzője ezúttal pszichoterápiás tapasztalatainak sötétebbik oldalát mutatja be.

3.200 Ft 3.040 Ft
Az első könyv, amelyik az idegtudomány meglepő felfedezéseinek segítségével segít saját gondolkodásunk megértésében. Hogy jobb döntéseket hozzunk.
3.700 Ft

Bár a könyv elsősorban laikusoknak szól, orvosok és más, az egészségügyben dolgozó szakemberek is haszonnal forgathatják.

3.400 Ft 3.230 Ft

Wiseman a viselkedés és a gondolat kapcsolatát veszi górcső alá – és most is sokat ígér: sikert, akaraterőt, szerelmet, és mindenekelőtt boldogságot. Az olvasás során végighaladunk majd egy sor szokatlan, izgalmas gyakorlaton, hogy végül új emberként léphessünk tovább.

3.500 Ft 3.325 Ft

Kreativitás – milyen sokat halljuk manapság ezt a kifejezést, és azt hisszük, hogy értjük ágát-bogát. Az élet valamennyi területén szükség van rá: a munkában, a művészetben, a kutatásban, de még a háztartásban is.

3.990 Ft 3.790 Ft

A szerző korunk nagy szkeptikusainak nyomdokain járva őszinte lelkesedéssel veti magát a megmagyarázhatatlan nyomába, és végül nyakon csípi a csodákat.

3.500 Ft 3.325 Ft