Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pszichodráma a gyakorlatban

Rendezés:
Nézet:

A sorozat negyedik kötetének összefogó témája az ellenállás, annak elmélete, megnyilvánulásai és kezelési eljárásai, továbbá az agressziókezelés és a „tükör” használata a pszichodrámában.

2.860 Ft 2.717 Ft

E kötet öt szerző áttekinthető tanulmányát tartalmazza serdülőkkel és fiatalokkal folytatott pszichodramatikus csoportterápia tapasztalatairól.

2.860 Ft 2.717 Ft

E kötet tanulmányaiban a szerepfejlődések és a szerep-elakadásokból fakadó zavarok – melyek az önismereti, a klinikai és a szupervíziós munkában egyaránt megjelennek – központi helyet kaptak.

2.860 Ft 2.717 Ft

A kötet tanulmányai színes kitekintést tesznek lehetővé a pszichodráma házából: a színház, a mese, a játék, a bibliodráma területére, s egyben – a gyakorlati tapasztalatok mellett – felhívják figyelmünket a kutatási eredmények fontosságára is.

2.860 Ft 2.717 Ft

Több hazai műhely tanulmányai mutatják be a gyász pszichodramatikus feldolgozását (a szerzők: Haász Marianna, Vikár András, B. Kádár Judit, Pap Zsuzsanna, Mérei Zsuzsa, Erdei Katalin, Kende Sándor, Martényi Erzsébet, Martényi Ferenc).

2.860 Ft 2.717 Ft

Azon túlmenően, hogy Brazília a napfény, a futball, a karnevál és a szamba országa, a világ legnagyobb pszichodráma-közösségének is otthona. Ezt a sodró, magával ragadó kultúrát hangsúlyozza a kötet címe is: Szambadráma.

2.690 Ft 2.555 Ft

A „Pszichodráma a gyakorlatban” című könyvsorozat harmadik kötetének tanulmányai a módszer alapköveit tárgyalják. Ismeretük nélkül elképzelhetetlen a pszichodráma önismereti-személyiségfejlesztő vagy terápiás gyakorlatát folytatni.

2.860 Ft 2.717 Ft