Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pszichoterápia a 21. században

Rendezés:
Nézet:

Hatékony segítés – ezt kutatjuk, mint a bölcsek kövét, mióta csak létezik pszichoterápia. Miben nyújt újat ehhez ez a könyv? Először is kiemeli azt a köznapi tapasztalatot – amit számos tudományos felmérés is támogat –, hogy ebben a szakmában nem annyira az akadémiai képzettség a fontos, hanem a kapcsolatteremtő és a kommunikációs készségek, valamint a hiteles személyiség...

5.900 Ft 5.605 Ft

A személyes konstrukciók pszichológiája a 20. század közepének teremtménye. Egyike azoknak a nagy elméleteknek, amiket a pszichoterápiás gyakorlat termelt ki, hogy lefedje a személyiség minden tartományát.Trevor Butt könyve igyekszik megismertetni az olvasót ezzel az értékes elmélettel, a hátterével, történelmével és fogalmaival. 

3.900 Ft 3.705 Ft

A 20. század végére a hagyományos pszichoterápiás kiindulópontok és eljárások elvesztették jelentőségüket, a gyors társadalmi és technológiai átalakulások mai világában. A növekvő szkepticizmus az ortodox pszichoanalízis iránt már az 1960-as évek óta tart. A posztmodern ideológiák, mint a szociális konstrukcionizmus, hangsúlyozva a tudás és a nyelv kapcsolatfüggő és újat alkotó természetét – kihívást intéznek a hagyományos pszichoterápiás kultúra ellen.

4.300 Ft 4.085 Ft