Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Blythe, Sally Goddard

Sally Goddard Blythe Msc (1957) a Neurofiziológiai Pszichológiai Intézet (Chester) igazgatója, több, széles körben elismert könyv szerzője. Az Intézet – amelyet férje, Peter Huxley-Blythe pszichológus alapított 1975-ben – a specifikus tanulási nehézségekkel, tériszonnyal (agorafóbia) és pánikbetegséggel küzdő gyermekeknél és felnőtteknél alkalmazott fejlesztő módszerek értékelésére és irányítására specializálódott.

Rendezés:
Nézet:

Sally Goddard Blythe A kiegyensúlyozott gyermek című új könyvében praktikus tanácsokkal látja el a szülőket, pedagógusokat és egészségügyi szakembereket a tanulási és viselkedési problémákkal küzdő gyermekek nevelésével kapcsolatban.

2.600 Ft 2.470 Ft

A kézikönyv a specifikus magatartási problémák eredetének új értelmezését nyújtja az oktatásban dolgozó és a gyermekek fejlődésével foglalkozó szakemberek számára.

4.400 Ft

A legtöbb pedagógus nem figyel arra, vajon elég fejlett-e a gyermek idegrendszere az elvárásokhoz és a követelményekhez. Ez a könyv nemcsak arra tanítja meg a szülőket és szakembereket, hogy felismerjék a nehézségek és az elmaradás okát, hanem arra is, miként, milyen gyakorlatokkal segítsék, fejlesszék a gyermeket.

3.400 Ft