Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pszichológia mindenkinek 4.

Paraméterek

Sorozat Pszichológia mindenkinek
Szerző Zimbardo, Philip – Johnson, Robert – McCann, Vivian
Cím Pszichológia mindenkinek 4.
Alcím Zavarok – Terápiák – Stressz – Stratégiák
Kiadó Open Books
Kiadás éve 2022
Terjedelem 226 oldal
Formátum B/5, keménytáblás
ISBN 978 963 5721 07 8
Eredeti ár:
5.499 Ft
4.949 Ft
Online kedvezmény: 10%

A Stanford Egyetem professzora, a „börtönkísérlete” révén világhírt szerzett Philip Zimbardo és munkatársai tudományosan, ugyanakkor nagyon szórakoztatóan ismertetnek meg mindazzal, amit a pszichológiáról tudni kell. A szerzők felhasználják a legfrissebb kutatási eredményeket, és esettanulmányokkal, a kritikus gondolkodást fejlesztő feladatokkal segítik, hogy az elsajátított tudást a mindennapi életben is alkalmazhassuk. A Pszichológia mindenkinek nem véletlenül szerepel a világ főiskoláin, egyetemein a kötelező olvasmányok listáján.

Leírás

Hogyan tanulunk meg beszélni? A gyerekek tényleg felpörögnek, ha sok cukrot esznek? Mitől lesz boldog a házasságunk? Hogyan csapnak be minket az érzékszerveink?
A Stanford Egyetem professzora, a „börtönkísérlete” révén világhírt szerzett Philip Zimbardo és munkatársai tudományosan, ugyanakkor nagyon szórakoztatóan ismertetnek meg mindazzal, amit a pszichológiáról tudni kell. A szerzők felhasználják a legfrissebb kutatási eredményeket, és esettanulmányokkal, a kritikus gondolkodást fejlesztő feladatokkal segítik, hogy az elsajátított tudást a mindennapi életben is alkalmazhassuk. A Pszichológia mindenkinek nem véletlenül szerepel a világ főiskoláin, egyetemein a kötelező olvasmányok listáján.
Zimbardóék munkája magyarul négy kötetben jelenik meg. A negyedik kötet főbb témái: zavarok – terápiák – stressz – stratégiák.
 
Open Books, 2022.

Pszichológia mindenkinek–sorozat

Írta: Philip Zimbardo – Robert Johnson – Vivian McCann

Fordította: Dövényi Ibolya
 
Kapcsolódó kiadványok: