Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rébusz

Paraméterek

Sorozat Grätzer trilógia
Szerző Grätzer József
Cím Rébusz
Kiadó Libri Kiadó
Kiadás éve 2015
Terjedelem 184 oldal
Formátum B/5, keménytáblás
ISBN 978 963 310 395 1
Eredeti ár:
2.880 Ft
2.592 Ft
Online kedvezmény: 10%

A rejtvénykirály Rébusz című könyve a Grätzer-trilógia harmadik kötete. Rejtvények, logikai fejtörők, nyelvi játékok, matematikai rejtvények, sakkfeladványok kincseket rejtegető tárháza.

Leírás

„Ajánlom könyvemet azoknak, akik szeretnek játszva, nevetve gondolkozni. Ajánlom könyvemet azoknak, akik könnyen és jól akarják megoldani azokat a rejtvényeket, melyeket az élet ad föl az embereknek.” (Grätzer József)
A rejtvénykirály Rébusz című könyve a Grätzer-trilógia harmadik kötete. Grätzer József klasszikus logikai- és rejtvénykönyvéhez, az Új Sicchez és Grätzer György, a Kanadában élő neves matematikus Elmesport egy esztendőre című matematikai rejtvénykötetéhez hasonlóan a Rébusz is az elmét fejlesztő érdekfeszítő ínyencségekkel szolgál. Rejtvények, logikai fejtörők, nyelvi játékok, matematikai rejtvények, sakkfeladványok kincseket rejtegető tárháza. A Grätzer-trilógia szórakoztató és csavaros feladatok gondosan kiválogatott gyűjteménye. Az elmélyült olvasó számíthat arra, hogy a logikai készsége és a gondolkodása is fejlődni fog.
 
Illusztrálta: Réber László