Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Élelmiszer- és vendéglátóipar

Rendezés:
Nézet:

A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek – tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése – bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.

3.990 Ft 3.791 Ft

A Cukrász szakmai ismeretek című könyv második kötete többek között a kikészített sütemények – torták, szeletek, minyonok, desszertek, csemegék, krémesek stb. –, az édes és sós teasütemények, bonbonok, diétás sütemények elkészítésével foglalkozik. Kiemelt szerepet kapnak a hagyományőrző termékek, de az osztrák, német, olasz cukrászat készítményeit is megtaláljuk.

3.990 Ft 3.791 Ft

A hároméves cukrászképzés központi programjára, szakmai- és vizsgakövetelményeire épülő könyv a letölthető e-tananyag melléklettel korszerű eszköz a megújuló szakmai oktatásban. Minden szempontból megfelel a modulrendszerű, kompetencia alapú képzés igényeinek.

6.300 Ft 5.985 Ft

Az Ételkészítési ismeretek című könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

7.990 Ft 7.191 Ft

A kiadvány a magyar konyha hagyományos értékeit megőrizve, de a nemzetközi gyakorlathoz és a szakmai változásokhoz igazodva, megújított formában jelenik meg. (CD-melléklettel)

6.300 Ft 5.985 Ft

A szakmai oktatásban is követni kell a legújabb irányzatokat, ezért korszerűsítettük a 2016 augusztusában megjelent követelmények alapján az évek óta népszerű Felszolgáló ismeretek című tankönyvünket. A klasszikus ismereteket ötvöztük az új követelmények szerinti tudásanyaggal.

5.490 Ft 5.215 Ft

A táplálkozástudomány fejlődése, a közétkeztetésre vonatkozó jogszabályi szintű módosítások is szükségessé tették, hogy mindezek figyelembevételével, a közétkeztetésben dolgozó kollégák munkájának támogatására megszülessen egy, az adott területet átfogóan segítő, elemző könyv. A jogszabályok betartásához, a táplálkozási ajánlások követéséhez, a közétkeztetés színvonalas megvalósításához kívánunk segítséget nyújtani ezzel a hiányt pótló, a szakma neves képviselőinek részvételével összeállított kézikönyvvel.

12.000 Ft 10.800 Ft

Könyvünk célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása teljesen új, egyedi megközelítésben. Gyakorló szaktanárok észrevételeit meghallgatva, konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben. Az egyes technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják.

7.900 Ft 7.110 Ft

A Pincér szakmai ismeretek c. könyv a Tankönyvmester Kiadó vendéglátó szakmacsoport számára kifejlesztett tankönyv- családjának egyik tagja. A 6278-11 és a 6279-11 Felszolgálás I-II. modulok követelményei szerint összeállított anyag elméleti ismeretekre támaszkodva gyakorlatias megközelítéssel tárgyalja a szakmai ismereteket.

3.990 Ft 3.791 Ft

A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv a konyhai műveletek bemutatása – hideg-meleg előételek, levesek, főzelékek, mártások tészták, különféle húsfélék, saláták stb. készítése – mellett kitér az árugazdálkodásra, a munkaszervezésre és a marketing jelentőségére is.

3.990 Ft 3.791 Ft