Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Építőipar

Rendezés:
Nézet:
A könyvet az új, modulrendszerű OKJ szerinti 31 582 13 0000 Kályhás szakképesítéshez és a 31 582 13 0100 31 01 Cserépkályha készítő rész-szakképesítéshez ajánljuk. Továbbá OKJ tanfolyami képzőknek országszerte (Például Budapesten, Szolnokon, Debrecenben stb.).
3.990 Ft 3.192 Ft

A munkáltatók vállát sok felelősség nyomja, melyek közül az egyik, hogy megfelelő egyéni védőeszközöket biztosítsanak a munkavállalók részére. E kiadvány bemutatja, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a kiválasztás során, valamint számba veszi a vonatkozó szabványokat. Táblázatok, ábrák és képek segítik az átláthatóságot, a könnyebb áttekintést és megértést.

3.400 Ft 3.230 Ft

A tankönyv a kőművesszakmát tanulók számára készült. Átfogja a kőművesszakma ismereteit a felhasznált anyagok bemutatásától a műveletek ismertetéséig. Fő témakörei: kitűzési ismeretek, falszerkezetek anyagai; falszerkezet készítése; falszerkezetek tervei; falazott falszerkezetek, téglakötések; építési kötőanyagok.

4.690 Ft 4.221 Ft

Könyvünk a magasépítő és mélyépítő technikus szakmát tanulók számára készült. Az építőipari kivitelezés első, az építmény minősége szempontjából meghatározó jelentőségű lépésével foglalkozik.

2.190 Ft 1.971 Ft

Tankönyvünk a magas- és mélyépítő technikus szakmát tanulók számára készült, de az építészet, az épületek szerkezeti felépítése iránt érdeklődőknek is hasznos olvasmány. Rendszerbe foglalva, tematikusan tárgyalja a klasszikus épületszerkezetek témaköreit, kiegészítve a napjainkban elvárt környezettudatos és energiahatékony szemlélettel és szerkezeti megoldásokkal.

4.490 Ft 4.041 Ft

Könyvünk az ács és kőműves szakmát tanulók számára készült. Az épületszerkezetek kivitelezéséhez elengedhetetlenül szükséges állványok és zsaluzatok korszerű rendszereit mutatja be.

4.690 Ft 4.221 Ft

Könyvünk a magasépítő és mélyépítő technikus szakképzésben tanulók számára készült. Fő témakörei: statikai alapfogalmak; síkbeli erőrendszer eredő ereje, egyensúlyozása; tartók; statikailag határozott tartók támaszerői; statikailag határozott tartók belső erői, belső erőábrák; rácsos tartók rúderőinek meghatározása; keresztmetszeti jellemzők.

3.190 Ft 3.031 Ft

Könyvünk a magasépítő és mélyépítő technikus szakmát tanulók számára készült. Épületek, építmények tartószerkezeteinek szilárdsági ellenőrzésével, méretezésével foglalkozik. A könyv olvasója az Eurocode építőipari szabvány elveivel és módszereivel ismerkedhet meg, amelyek használatát a kidolgozott példák és gyakorló feladatok segítik elsajátítani. 

3.290 Ft 2.961 Ft

A közlekedés természetes közösségi igényünk, gyalogosként járdákat, kerékpárosként kerékpárutat, gépjárművezetőként pedig közutat veszünk igénybe erre a célra. Ezeket a közlekedési felületeket tervezni, építeni, majd üzemeltetni és fenntartani szükséges. Ez a tankönyv a fenti tevékenységeket végző szakemberek számára készült, és az Útvizsgálatok és minőségbiztosítás című kötettel együtt teljes egészében lefedi az útépítő és -fenntartó technikusok Útépítéstan tantárgyának tartalmát. A kötetet – túl az iskolai felhasználáson túl – hasznos kézikönyvként ajánljuk minden útépítéssel foglalkozó szakember vagy a téma iránt érdeklődő számára.

3.490 Ft 3.141 Ft

A könyv hármas célja: egyrészt segíteni az eligazodást, az értelmezést a minőségi elvárások fogalmaitól a közlekedésépítés különböző területein elvárt minőségek megfogalmazásáig. Másrészt a tartalom felépítésében követni a szakmai és vizsgakövetelményekben előírtakat. Harmadrészt az új ismereteket elmélyíteni az igen nehéz, sőt talán „száraz” tartalom és a mindennapi élethez, szakmai gyakorlathoz közelálló feladatok egységében.

2.490 Ft 2.241 Ft

Könyvünk a magasépítő és mélyépítő technikus szakképzésben tanulók számára készült. A számításokhoz szükséges táblázatok a mellékletben kaptak helyet.

3.790 Ft 3.411 Ft