Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fodrász és kozmetikus képzés

Rendezés:
Nézet:

A könyv a manikűrös szakma legfontosabb alapismereteit tartalmazza.

1.000 Ft

A művészettörténet a változó korok művészeti alkotásait mutatja be. A hajviseletek története az iparművészet sajátosságát képviseli. A haj az emberi fej legszebb természetes dísze. A hajviseletek tükrözik a kort, az öltözködési kultúra részei. A kézműipari tevékenység így művészetté válik.

2.500 Ft

A Fodrászok kiskönyvtára című sorozat Afro című kötete a szakmai fogásokat mutatja be a fodrász tanulóknak és a gyakorló fodrászoknak.

1.500 Ft
Könyvünk humán biológiával foglalkozik, ezen belül is alkalmazott biológiával. Az alkalmazott biológia egy kiemelt kis területét érinti és ehhez kapcsolódó kórtani ismereteket is tartalmaz. A közölt ismeretek az anatómia modul oktatását teszik lehetővé. Ez a biológia szükséges a fodrász szakmai munkák végzéséhez.
3.100 Ft

A színes, szakmai biológia tankönyv szemléletesen, sok ábra felhasználásával az emberi bőrrel kapcsolatos ismeretekre helyezi a hangsúlyt, így a bőr anatómiájára és élettanára, a hajszál jellemzőire, betegségeire...

3.990 Ft 3.591 Ft

A kifejezetten a kozmetikus tanulók számára készült könyv azokat a biológiai, biokémiai ismereteket tárgyalja, amelyek a kozmetikusok számára elengedhetetlenül fontosak.

4.990 Ft 4.491 Ft
A szakmai német nyelvkönyv fodrász tanulóknak és gyakorló fodrászoknak egyaránt hasznos lehet.
2.500 Ft

A szakmai német nyelvkönyvhöz készült hanganyag fodrász tanulóknak és gyakorló fodrászoknak egyaránt hasznos lehet. A Deutsch für Friseurinnen und Friseure című könyv hanganyaga.

1.400 Ft
A szakmai német nyelvkönyv kozmetikus tanulóknak és gyakorló kozmetikusoknak egyaránt hasznos lehet.
2.500 Ft

A szakmai német nyelvkönyvhöz készült hanganyag kozmetikus tanulóknak és gyakorló kozmetikusoknak egyaránt hasznos lehet. A Deutsch für Kosmetikerinnen című könyv hanganyaga.

1.400 Ft

A kozmetikus tanulók ma már az első gyakorlati órákon találkoznak elektromos gépekkel. Szinte az ország minden kozmetikai szalonjában megtalálhatók a kozmetikai gépek, készülékek. Használatuk jelentős elektrokozmetikai és biokémiai alapismereteket igényel azoktól, akik szakszerű használatukhoz kezdenek.

1.490 Ft 1.415 Ft

Az elektrokozmetika a kozmetika dinamikusan fejlődő ága. Nem helyettesíti a manuális kozmetikát, hanem kiegészíti azt. A könyv elősegíti az eligazodást a kozmetikai készülékek világában.

3.000 Ft
A szakmai angol nyelvkönyv kozmetikus tanulóknak és gyakorló kozmetikusoknak egyaránt hasznos lehet.
2.500 Ft

A szakmai angol nyelvkönyvhöz készült hanganyag kozmetikus tanulóknak és gyakorló kozmetikusoknak egyaránt hasznos lehet. Az English for Beauty Therapists című könyv hanganyaga.

1.400 Ft

A szakmai angol nyelvkönyvhöz készült hanganyag fodrász tanulóknak és gyakorló fodrászoknak egyaránt hasznos lehet. Az English for Stylist című könyv hanganyaga.

1.400 Ft
A szakmai angol nyelvkönyv fodrász tanulóknak és gyakorló fodrászoknak egyaránt hasznos lehet.
2.500 Ft
A szakmai angol gyakorlókönyv fodrász tanulóknak és gyakorló fodrászoknak egyaránt hasznos lehet.
1.600 Ft
A szakmai ismereteket bemutató könyv először a kémiai alapfogalmakat eleveníti fel, majd a fodrászatban alkalmazott anyagokat ismerteti. Így foglalkozik az oxidálószerekkel, emulziókkal, hajpakolókkal, hajrögzítőkkel és a gyógy-hatóanyagokkal. Kitér még a hajszíntelenítők, a tartóshullámosítók és a hajfestékek jellemzőire is.
2.490 Ft 2.241 Ft

Könyvünk a fodrász szak- és anyagismeret tananyagának elemeit tartalmazza integrált formában a moduláris oktatáshoz. Elősegíti a szakképesítő vizsga eredményes letételét.

3.400 Ft

Könyvünk a fodrász szak- és anyagismeret tananyagának elemeit tartalmazza integrált formában a moduláris oktatáshoz. Elősegíti a szakképesítő vizsga eredményes letételét. 

3.400 Ft

A tankönyv összefoglalja mindazon ismereteket, amelyek a fodrász szakmai képzés követelményrendszerében helyt kaptak.

2.490 Ft 2.241 Ft