Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szabás-varrás, ruha- és divatipar

Rendezés:
Nézet:

A tankönyv a Művészet, közművelődés, kommunikáció szakmacsoporton belül a Képző- és iparművészet ágazathoz készült. A dekoratőr, a divat- és stílustervező, a festő, a grafikus, a kerámiaműves, a kiadványszerkesztő, az ötvös, fémműves, a szobrász, a textilműves, az üvegműves szakképesítések közös modulja a tervezési folyamat alapvetéseit összegzi.

7.300 Ft

A munkáltatók vállát sok felelősség nyomja, melyek közül az egyik, hogy megfelelő egyéni védőeszközöket biztosítsanak a munkavállalók részére. E kiadvány bemutatja, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a kiválasztás során, valamint számba veszi a vonatkozó szabványokat. Táblázatok, ábrák és képek segítik az átláthatóságot, a könnyebb áttekintést és megértést.

3.400 Ft 3.230 Ft

A tankönyv célja a műszaki szemlélet, a műszaki gondolkodás megalapozása. Felkészíti a jövő könnyűipari vállalkozóját, hogy kialakíthassa a számára legjobb műszaki környezetet, kiválaszthassa a számára legfontosabb gépeket, eszközöket.

1.490 Ft 1.192 Ft

A tankönyv a Művészet, közművelődés, kommunikáció szakmacsoporton belül a Divat- és stílustervező szakképesítéshez készült. Célja, hogy a szakmát tanuló fiatalokat felkészítse a kollekciók harmonikus tervezésére, kialakítására, a tervek megfelelő prezentálására.

11.300 Ft 10.735 Ft

A paraszti öltözet ma is elkészíthető elemeit mutatja be a szerző. A szabásrajzok ahhoz is támpontot adnak, hogyan lehet a régi viseletdarabokat a mához idomítani, a régi hímzésből vett motívumokkal díszíteni.

3.000 Ft
A tankönyv teljes mértékben lefedi a 221/3.0/1328-06 számú, Nőiruha-készítés gyártástechnológiája nevű tananyagegység szakmai tartalmát. Alkalmazható ezen kívül a 221/2.1/1328-06 számú, Nőiruha-készítés műszaki dokumentációja nevű tananyagelem elsajátításához.
4.600 Ft 4.370 Ft

A tankönyvben három alapvető női ruházati termék – a női szoknya, a női ruha és a női blúz – szerepel. E három cikkről mindent megtudhatunk. Nagyon sokféle variáció szerepel a könyvben, a különböző formák egymásra épülnek.

3.990 Ft 3.192 Ft

A tankönyv a Művészet, közművelődés, kommunikáció szakmacsoporton belül a Divat- és stílustervező szakképesítéshez készült. A tankönyv célja, hogy a szakmát tanuló fiatalokat felkészítse az öltözék kiegészítők tervezési feladatainak az ellátására, kialakítására, a tervek megfelelő prezentálására. A kiadvány folytatása az Öltözéktervezés című tankönyvnek. A könyv az öltözék kiegészítők tervezéséhez szükséges ismereteket divattörténeti érdekességeken keresztül mutatja be.

7.280 Ft

A tankönyv az öltözék-, divattervezéssel foglalkozó szakképesítésekhez készült. Az öltözéktervezéshez szükséges ismeretek között megtalálható gyakorlatok elvégzésével fejleszthetők a divat- és stílustervező képzésben résztvevők készségei, képességei és könnyen kialakíthatók speciális szakmai kompetenciáik.

7.200 Ft

A női ruházati termékek készítése a ruhaipar egyik legszebb területe. A különféle alkatrész-technológiák megismerése a szakmai ismeretek egyik legfontosabb része, amely már a szabásminták kialakításánál is alapvető fontosságú. Az alkatrész-technológiák ismerete képessé tesz a lehető legjobb termékkészítési módszer kiválasztására.

5.180 Ft 4.921 Ft

A ruhagyártás a széles körű munkamegosztás következtében sokféle gépet és berendezést igényel. A tankönyvből ezen előkészítő és szabászgépek, varróautomaták, vasaló- és ragasztóberendezések szerkezeti felépítése, működése és alkalmazási lehetőségei ismerhetők meg.  A tanulók a gépek megismerésén túl megtanulhatják azok szerelését, szabályozását, beállítását is.

2.990 Ft 2.691 Ft

A könyv a ruházati és vegyesiparcikk-áruk témakörében ismerteti az alapanyagokat, utal a feldolgozás technológiájára, támpontot ad a minőség megóvásához, a fogyasztói tájékoztatáshoz, biztosítva ezzel a napi kereskedelmi gyakorlatban elengedhetetlen magabiztos szaktudást.

4.780 Ft 4.541 Ft

Ruházati és vegyesiparcikk-áruismeret könyvhöz készített feladatgyűjtemény célja, hogy a tankönyv metodikáját követve változatos feladatsoraival gyakoroltassa, elmélyítse a tankönyvből megszerzett ismereteket. Használata lehetőséget biztosít a gyakorlásra és önellenőrzésre egyaránt.

2.520 Ft

A dekoratőr, a divat- és stílustervező, a festő, a grafikus, a kerámiaműves, a kiadványszerkesztő, az ötvös, fémműves, a szobrász, a textilműves, mozgókép- és animációkészítő, az üvegműves szakképesítések közös modulja a látvány utáni térábrázolás és formaképzés alapjait összegzi.

7.580 Ft