Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

 

A megrendelt kiadványokat az alábbiak szerint tudjuk Önhöz eljuttatni

Futárszolgálat (GLS)

A futáros kiszállítással megrendelt könyveket a GLS futárszolgálattal szállítjuk. A csomagban a rendelésben megadott számlázási névre és címre (amennyiben ezt külön nem kérte, akkor automatikusan a vevő nevére és címére) kiállított számlát is küldünk. A számlán a könyvek tételesen szerepelnek, és külön tételként feltüntetjük rajta a szállítási költséget is. Amennyiben a szállítási költséget külön számlára kéri, azt a megjegyzés rovatban a rendelés véglegesítésénél jelezze.

Magyarország területén a kiszállítás bruttó díja a következők szerint fizetendő:

A megrendelt könyvek értéke bruttó 0 – 4000 Ft között:                1990 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 4001 – 8000 Ft között:          1890 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 8001 – 12000 Ft között:        1790 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 12001 – 24000 Ft között:      1690 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 24001 – 32000 Ft között:      1590 Ft.

32 ezer forintos bruttó értékhatár fölött a küldeményt szállítási díj nem terheli, ebben az esetben ezt mi fizetjük.

Elektronikus levélben értesítjük Önt, amikor a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak. A következő munkanapon a GLS szintén e-mail-ben pontosítja a kézbesítés időpontját.

GLS csomagautomata és/vagy GLS csomagpont

E két szállítási mód kiválasztásakor legördülő menüben, térképes nézetben vagy a kereső segítségével tudja kiválasztani a megfelelő csomagpontot vagy csomagautomatát. Csomagautomatába vagy csomagpontba történő szállítás esetén kizárólag a banki átutalás (előre utalás) választható fizetési módként. A csomagban a rendelésben megadott számlázási névre és címre (amennyiben ezt külön nem kérte, akkor automatikusan a vevő nevére és címére) kiállított számlát is küldünk. A számlán a könyvek tételesen szerepelnek, és külön tételként feltüntetjük rajta a szállítási költséget is. Amennyiben a szállítási költséget külön számlára kéri, azt a megjegyzés rovatban a rendelés véglegesítésénél jelezze.

Magyarország területén a kiszállítás bruttó díja a következők szerint fizetendő:

A megrendelt könyvek értéke bruttó 0 – 4000 Ft között:                1280 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 4001 – 8000 Ft között:          1180 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 8001 – 12000 Ft között:        1080 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 12001 – 32000 Ft között:      980 Ft.

32 ezer forintos bruttó értékhatár fölött a küldeményt szállítási díj nem terheli, ebben az esetben ezt mi fizetjük.

Elektronikus levélben értesítjük Önt, amikor a csomagját átadjuk a GLS-nek. A következő munkanapon a GLS szintén e-mail-ben pontosítja az átvétel lehetséges legkorábbi időpontját, illetve az átvétel határidejét.

Futárszolgálat (MPL)

A megrendelt könyveket a Magyar Posta MPL-futárszolgálatával szállítjuk. A csomagban a rendelésben megadott számlázási névre és címre (amennyiben ezt külön nem kérte, akkor automatikusan a vevő nevére és címére) kiállított számlát is küldünk. A számlán a könyvek tételesen szerepelnek, és külön tételként feltüntetjük rajta a szállítási költséget is. Amennyiben a szállítási költséget külön számlára kéri, azt a megjegyzés rovatban a rendelés véglegesítésénél jelezze.

Magyarország területén a kiszállítás bruttó díja a következők szerint fizetendő:

A megrendelt könyvek értéke bruttó 0 – 10000 Ft között:                1990 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 10001 – 40000 Ft között:        2990 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 40001 Ft-tól:        5990 Ft.

Elektronikus levélben értesítjük Önt, amikor a csomagját feladjuk a postán.

MPL csomagautomata, Posta Pont vagy postára kézbesítve

E három szállítási mód kiválasztásakor legördülő menüben, térképes nézetben vagy a kereső segítségével tudja kiválasztani a megfelelő csomagautomatát. Csomagautomatába vagy csomagpontba történő szállítás esetén kizárólag a banki átutalás (előre utalás) választható fizetési módként. A csomagban a rendelésben megadott számlázási névre és címre (amennyiben ezt külön nem kérte, akkor automatikusan a vevő nevére és címére) kiállított számlát is küldünk. A számlán a könyvek tételesen szerepelnek, és külön tételként feltüntetjük rajta a szállítási költséget is. Amennyiben a szállítási költséget külön számlára kéri, azt a megjegyzés rovatban a rendelés véglegesítésénél jelezze.

Magyarország területén a kiszállítás bruttó díja a következők szerint fizetendő:

990 Ft/csomag

Elektronikus levélben értesítjük Önt, amikor a csomagját feladjuk a postán.

Személyes átvétel

Lehetősége van arra, hogy a megrendelt könyveket személyesen, számla ellenében vegye át könyvesboltunkban, így a megrendelését szállítási költség nem terheli. Itt lehetősége van teljes termékválasztékunk megtekintésére is. Az átvétel legkorábbi lehetséges időpontjáról e-mail-ben értesítjük, kérjük, hogy ezt az értesítést minden esetben várja meg. (Intézmények ebben az esetben is választhatják fizetési módként az utólagos banki átutalást.)

Személyes átvétel esetén rendelését

a Flaccus Kiadó könyvesboltjában (FPI Pedagógus Könyvesbolt, 1088 Budapest, Vas u. 19.)

tudja átvenni.

A könyvesbolt nyitva: Hétfőtől péntekig (a munkaszüneti napok kivételével) 9 és 17 óra között. 

 

A könyvesbolt telefonszáma: +36-1-338-4197; 06-30-383-4060

A könyvesbolt a VIII. kerületben, a Vas u. 19. sz. ház pincéjében található, közvetlen utcai bejárattal.

 

Hogyan tudja kifizetni a megrendelt kiadványokat?

A rendeléseket készpénzzel/utánvéttel, illetve banki átutalással lehet kifizetni. A fizetési mód kiválasztásánál, kérjük, tanulmányozza a szállítási feltételeket is, és ezt követően a rendelés véglegesítése előtt az Önnek – ugyanakkor a szállítási feltételeknek is – megfelelő módot jelölje meg.

Banki átutalás

A banki átutalást választó vásárlóink a rendelés visszaigazolásában szereplő – a kiadványok árát és a szállítási díjat is tartalmazó – összeget előre átutalva tudnak vásárolni.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett bankja: UniCredit Bank
Kedvezményezett neve: Flaccus Kiadó Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 10918001-00000103-55050005

A rendelés visszaigazolása is tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Az átutalási megbízás „Közlemény” rovatában a rendelésszámot vagy a megrendelő nevét  tüntesse fel. (A rendelésről készült hivatalos számlát a kiadványokkal együtt küldjük.)

Ezt a fizetési módot intézmények – óvodák, iskolák, felsőoktatási intézmények, könyvtárak, önkormányzatok – utólagos fizetéssel (minden vásárlási típusnál) választhatják.

Készpénzes / bankkártyás fizetés

Személyes átvételnél a Vas utcai könyvesboltban (intézmények kivételével) kizárólag ez a két fizetési mód választható, a készpénzes és a bankkártyás fizetésre egyaránt van lehetőség. Természetesen az előre átutalt rendelések is átvehetők. Magánszemélyek, cégek megrendelésénél – csomagküldés esetén – a küldemények ellenértékét a futárnak kell fizetni (utánvét), a futároknál kártyával is lehet fizetni. Ez az összeg a visszaigazolásban szereplő érték (a megrendelt kiadványok és a szállítási díj együttes értéke). A számlát a csomagban találja.

 

A határidőkről

GLS

A rendeléseket általában 1-3 munkanapon belül teljesítjük. Csomagküldés esetén ez a határidő a küldemény futárnak történő átadásának időpontját jelenti. A futár ezt követően 24 órán belül kézbesíti a csomagot. (A regisztrációnál ezért fontos feltüntetni mobilszámot, mert ha a futár nem találja a megadott címen, egyezteti a szállítás időpontját.)

MPL

A rendeléseket 4-8 munkanapon belül teljesítjük. Csomagküldés esetén ez a határidő a küldemény postán történő feladásának időpontját jelenti.

***

Ritka kivételként előfordulhat, hogy a rendelés valamelyik elemét nem tudjuk a fenti határidővel teljesíteni, ez a beszállítóink késlekedéséből, vagy pontatlan tájékoztatásából ered. Erről a vásárlóinkat a számlához mellékelt levélben tájékoztatjuk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a feltüntetett szállítási és fizetési feltételek csak magyarországi szállítási cím esetén érvényesek. Külföldi címre nem áll módunkban szállítani!

 

Amennyiben kérése, kérdése, illetve panasza van, kérjük, forduljon munkatársainkhoz a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken. 

 

Az Általános Szerződési Feltételek itt olvashatók: ÁSZF