Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

A megrendelt kiadványokat az alábbiak szerint tudjuk Önhöz eljuttatni

Futárszolgálat (DPD Hungária Kft.)

A futáros kiszállítással megrendelt könyveket a DPD Hungária futárszolgálattal szállítjuk. A csomagban a rendelésben megadott számlázási névre és címre (amennyiben ezt külön nem kérte, akkor automatikusan a vevő nevére és címére) kiállított számlát is küldünk. A számlán a könyvek tételesen szerepelnek, és külön tételként feltüntetjük rajta a szállítási költséget is. Amennyiben a szállítási költséget külön számlára kéri, azt a megjegyzés rovatban a rendelés véglegesítésénél jelezze.

Magyarország területén a kiszállítás bruttó díja a következők szerint fizetendő:

A megrendelt könyvek értéke bruttó 0 – 3000 Ft között:                1300 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 3001 – 8000 Ft között:          1180 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 8001 – 15000 Ft között:        1080 Ft.

A megrendelt könyvek értéke bruttó 15001 – 30000 Ft között:        960 Ft.

30 ezer forintos bruttó értékhatár fölött a küldeményt szállítási díj nem terheli, ebben az esetben ezt mi fizetjük.

Elektronikus levélben értesítjük Önt, amikor a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak. A következő munkanapon a DPD Hungária szintén e-mail-ben pontosítja a kézbesítés időpontját.

Személyes átvétel

Lehetősége van arra, hogy a megrendelt könyveket személyesen, készpénzfizetési számla ellenében vegye át könyvesboltunkban, így a megrendelését szállítási költség nem terheli. Itt lehetősége van teljes termékválasztékunk megtekintésére is. Az átvétel legkorábbi lehetséges időpontjáról e-mail-ben értesítjük, kérjük, hogy ezt az értesítést minden esetben várja meg. (Intézmények ebben az esetben is választhatják fizetési módként az utólagos banki átutalást.)

Személyes átvétel esetén rendelését

a Flaccus Kiadó könyvesboltjában (FPI Pedagógus Könyvesbolt, 1088 Budapest, Vas u. 19.)

tudja átvenni.

A könyvesbolt nyitva: hétfőtől péntekig, 9 és 17 óra között. 

A könyvesbolt telefonszáma: +36-1-338-4197

A könyvesbolt a VIII. kerületben, a Vas u. 19. sz. ház pincéjében található, közvetlen utcai bejárattal.

 

Hogyan tudja kifizetni a megrendelt kiadványokat?

A rendeléseket készpénzzel/utánvéttel, illetve banki átutalással lehet kifizetni. A fizetési mód kiválasztásánál, kérjük, tanulmányozza a szállítási feltételeket is, és ezt követően a rendelés véglegesítése előtt az Önnek – ugyanakkor a szállítási feltételeknek is – megfelelő módot jelölje meg.

Banki átutalás

A banki átutalást választó vásárlóink a rendelés visszaigazolásában szereplő – a kiadványok árát és a szállítási díjat is tartalmazó – összeget előre átutalva tudnak vásárolni.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett bankja: UniCredit Bank
Kedvezményezett neve: Flaccus Kiadó Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 10918001-00000103-55050005

A rendelés visszaigazolásának legalsó sorában található linkre kattintva tudja megtekinteni az ún. „Vásárlási számlát”, ez is tartalmazza a fenti – az utaláshoz szükséges – adatokat. Az átutalási megbízás „Közlemény” rovatában a megrendelő nevét, vagy a „Vásárlási számla” bal felső sarkában szereplő szállítólevél-azonosítót tüntesse fel. (A „Vásárlási számla” a rendeléssel kapcsolatos információkat tartalmazza, a hivatalos számlát a kiadványokkal együtt küldjük.)

Ezt a fizetési módot intézmények – óvodák, iskolák, felsőoktatási intézmények, könyvtárak, önkormányzatok – utólagos fizetéssel (minden vásárlási típusnál) választhatják.

Készpénzes / bankkártyás fizetés

Személyes átvételnél a Vas utcai könyvesboltban (intézmények kivételével) kizárólag ez a két fizetési mód választható, a készpénzes és a bankkártyás fizetésre egyaránt van lehetőség. Magánszemélyek, cégek megrendelésénél – csomagküldés esetén – a küldemények ellenértékét a futárnak kell fizetni (utánvét), a DPD Hungária futárai többségénél kártyával is lehet fizetni, de ez régiónként és futáronként változó. Ez az összeg a visszaigazolásban szereplő érték (a megrendelt kiadványok és a szállítási díj együttes értéke). A számlát a csomagban találja.

 

A határidőkről

A rendeléseket általában 2-3 munkanapon belül teljesítjük. Csomagküldés esetén ez a határidő a küldemény futárnak történő átadásának időpontját jelenti. A futár ezt követően 24 órán belül kézbesíti a csomagot. (A regisztrációnál ezért fontos feltüntetni mobilszámot, mert ha a futár nem találja a megadott címen, egyezteti a szállítás időpontját.)

Ritka kivételként előfordulhat, hogy a rendelés valamelyik elemét nem tudjuk a fenti határidővel teljesíteni, ez a beszállítóink késlekedéséből, vagy pontatlan tájékoztatásából ered. Erről a vásárlóinkat a számlához mellékelt levélben tájékoztatjuk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a feltüntetett szállítási és fizetési feltételek csak magyarországi szállítási cím esetén érvényesek. Amennyiben külföldi címre szeretne szállíttatni, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal (lásd Kapcsolat menüpont)!

 

Amennyiben kérése, kérdése, illetve panasza van, kérjük, forduljon munkatársainkhoz a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken. 

 

Az Általános Szerződési Feltételek itt olvashatók: ÁSZF