Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Számítógép a környezeti nevelésben: multimédia és hálózati tanulás

Paraméterek

Sorozat KN Szer-Tár
Cím Számítógép a környezeti nevelésben: multimédia és hálózati tanulás
Kiadó Magyar Környezeti Nevelési Egyesület
Kiadás éve 1998
Terjedelem 64 oldal
Formátum A/4, irkafűzött
ISBN 963 03 5880 8
Eredeti ár:
950 Ft
855 Ft
Online kedvezmény: 10%

Ez a füzet az oktatástechnológia széles perspektíváját nyitja meg a tanárképzők és tanártovábbképzők számára; olyan utat mutat, amely új információs és kommunikációs eszközök segítségével kifejezetten alkalmas a környezeti nevelés erősítésére.

Leírás

Ez a füzet az oktatástechnológia széles perspektíváját nyitja meg a tanárképzők és tanártovábbképzők számára; olyan utat mutat, amely új információs és kommunikációs eszközök segítségével kifejezetten alkalmas a környezeti nevelés erősítésére. Ez a füzet az interaktív multimédiára és a számítógépes hálózati tanulásra, mint a két legígéretesebb számítógépes eszközre összpontosítva megfelelő hátteret és támogatást nyújt a bátortalan kezdőknek, de a legújabb irányzatok és eredmények ismertetésével az informatika veteránjainak is mondhat újat. Forrásanyagokat és a gyakorlatokhoz ötleteket is ad.

A sorozat az EE-Toolbox-Workshop Resources Manual (szerk.: Monroe, M. C. – Cappaert, D.) adaptálása. Elsődleges célja a (tanár továbbképző) műhelyek megtervezésének segítése, de tanórák, (kereszt)tantervek vagy más programok szervezéséhez is ad elvi és gyakorlati útmutatást.

KN Szer-Tár – Műhelyszervezési kézikönyvek

Írta: Rohwedder, W. J. – Rocky-Alm, Andy

Fordította: Ambrózy Márton

Magyar viszonyokra adaptálta: Nyvelt Erik

Sorozatszerkesztő: Victor András