Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szeretetfürdőben

Paraméterek

Szerző Kun János – Kun Jánosné
Cím Szeretetfürdőben
Alcím Érzelemközpontú szexualitás és harmonikus párkapcsolat
Kiadó Arkadas Kiadó
Kiadás éve 2002
Terjedelem 200 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 963 202 964 x
Eredeti ár:
1.980 Ft

Szeretetfürdőben című kézikönyv segítséget jelent minden olyan fiatalnak, ifjú házasnak és szülőnek, aki szeretné teljesebbé tenni az életét.

Leírás

„…mivel szülőknek, pedagógus közösségeknek és nagyon sok fiatalnak megtartott előadásaink, továbbképzéseink csak megerősítettek minket abban, hogy szeretetkapcsolatok nélkül nem élhet az ember, s az örömteli, teljes élet vágya mindannyiunkban ott bujkál, elhatároztuk, hogy a „szeretetfürdőről”, a harmonikus családi életet segítő tényezőkről, a természetes fogamzás lehetőségéről átnyújtunk egy kézikönyvet a fiataloknak.”
„Az érzelmi-szexuális ismeretátadás itt is egyik fontos alapelvünk marad. Használható, gyakorlati tanácsokat szeretnénk átadni: ezek feldolgozását – egy-egy apró fejezet végén – kérdéssor segíti. Másrészt mindig igyekszünk arra figyelni, hogy gondolataink érzelmi köntösbe ágyazottan jussanak el azokhoz, akik kézbe veszik ezt a kézikönyvet. Ugyanezt erősítik azok az erőteljes érzelmi töltésű szépirodalmi szövegrészletek, amelyek a Szeretetfürdőben című kézikönyvhöz csatlakozó „szeretet-almanach”-ban olvashatók.”
„Abban hiszünk, hogy a Szeretetfürdőben című kézikönyv segítséget jelent minden olyan fiatalnak, ifjú házasnak és szülőnek, aki szeretné teljesebbé tenni az életét, s aki a szeretetfürdőben való megmerítkezést, a magánélet harmóniáját, a szép, szerelmi kapcsolatokat, az emberarcú szexuális életet és a természetes fogamzásszabályozás lehetőségét fontosnak tartja.”
 
A szerzők
 
Írta: Kun János – Kun Jánosné