Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szigetelési ismeretek

Paraméterek

Szerző Hédi Zoltán
Cím Szigetelési ismeretek
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelem 256 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 16 6749 3
Eredeti ár:
4.290 Ft
3.861 Ft
Online kedvezmény: 10%

Hiánypótló kiadvány, amely bemutatja a hő- és vízszigetelések kivitelezéséhez szükséges szakmai ismereteket. A könyv foglalkozik az alépítmények, valamint a lapos-, magas- és zöldtetők szigeteléseivel. Ismerteti továbbá a gépészeti berendezések, az épületeken belüli és az épületeket határoló szerkezetek szigeteléseit is.

Leírás

Hiánypótló kiadvány, amely bemutatja a hő- és vízszigetelések kivitelezéséhez szükséges szakmai ismereteket. A könyv foglalkozik az alépítmények, valamint a lapos-, magas- és zöldtetők szigeteléseivel. Ismerteti továbbá a gépészeti berendezések, az épületeken belüli és az épületeket határoló szerkezetek szigeteléseit is. A kivitelezés lépéseinek gyakorlatorientált szemléltetése mellett tartalmazza a szükséges szakmai számításokat is.
A kiadvány fő témakörei: Szigetelési alapismeretek; Alépítmények szigetelése; Lapostetők víz- és hőszigetelése; Zöldtetők szigetelése; Épületen belüli vízszigetelések; Épületek külső térelhatároló szerkezeteinek hőszigetelése; Gépészeti berendezések hőszigetelése.

 

Műszaki Könyvkiadó, 2021.

MK-5017

Írta: Hédi Zoltán

Szakmai lektor: Haraszti László

 

Kapcsolódó témakörök:

Épületgépészet

Építőipar