Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Színház, lovak, szerelmek

Paraméterek

Szerző Benkő Péter
Cím Színház, lovak, szerelmek
Kiadó Susinet Kiadó
Kiadás éve 2015
Terjedelem 160 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 12 3770 2
Ár:
3.000 Ft
2.700 Ft
Kedvezmény: 10%

Benkő Péter könyve nem egy hagyományos visszaemlékezés vagy önéletrajzi regény. Sokkal inkább egy olyan „fejlődésregény”, amelyből megismerhetjük, hogy az elmúlt közel fél évszázadban milyen élmények és hatások formálták és alakították személyiségét, művészetét és életét.

Leírás

Benkő Péter könyve nem egy hagyományos visszaemlékezés vagy önéletrajzi regény. Sokkal inkább egy olyan „fejlődésregény”, amelyből megismerhetjük, hogy az elmúlt közel fél évszázadban milyen élmények és hatások formálták és alakították személyiségét, művészetét és életét. A könyv címe egyben annak témája is – Benkő szerelmei történetét, a színművészethez fűződő viszonyát, a színházak és a lovak iránti tiszteletét, szeretetét, bizalmát járja körül.
„Soha nem felejtem el azt a rengeteg értéket, amit a sorstól, Istentől kaptam. Most nagyon-nagyon gazdag vagyok. Vagyonos – szellemi, lelki értelemben. És hála Istennek, a nagy egyensúly fenntartójának, nem vagyok egyedül. Sok-sok embertársammal együtt apró lelki aranyrögöket mostunk a nagy folyóból. Az életből. Mert az élet ajándék. És az ajándékot ki kell csomagolni, meglátni benne a szépet, a jó szándékot és az odafigyelést, amivel adták” – írja Benkő Péter.
 
Szerkesztette: Doba Dóra