Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szociálpedagógia–könyvcsomag

Paraméterek

Cím Szociálpedagógia–könyvcsomag
Alcím Kedvezményes módszertani könyvcsomag
Kiadó Flaccus Kiadó
Kiadás éve 2022
Terjedelem 1533 oldal
Formátum Oktatócsomag
ISBN FLAKC27
Eredeti ár:
19.060 Ft
13.342 Ft
Online kedvezmény: 30%

Az akciós csomagot négy szakkönyv – Miért nem működnek az iskolai bántalmazás-ellenes programok; A nehezen tanuló gyermekek iskolai nevelése; „Non omnis moriar…” (Ranschburg Pál-emlékkötet; Utak – tévutak (Példák az iskolai konfliktusok kialakulására és kezelésére) – alkotja, összesen 1533 oldalnyi terjedelemben. A négy kötet egy csomagban 30% kedvezménnyel rendelhető.

Leírás

Az akciós csomagot négy szakkönyv – Miért nem működnek az iskolai bántalmazás-ellenes programok; A nehezen tanuló gyermekek iskolai nevelése; „Non omnis moriar…” (Ranschburg Pál-emlékkötet; Utak – tévutak (Példák az iskolai konfliktusok kialakulására és kezelésére) – alkotja, összesen 1533 oldalnyi terjedelemben.

A négy kötet egy csomagban 30% kedvezménnyel rendelhető.

Stuart W. Twemlow – Frank C. Sacco: Miért nem működnek az iskolai bántalmazás-ellenes programok

A könyv két olyan szakember közösen szerzett, széles körű tapasztalatain alapul, akik az iskolai erőszak problémáját számos különböző aspektusból vizsgálták, azzal a célkitűzéssel, hogy minden érintett – a gyermekek, a szülők és a tanárok – számára egyaránt elfogadható megoldásokat találjanak.

Mesterházi Zsuzsa – Szekeres Ágota szerk.: A nehezen tanuló gyermekek iskolai nevelése

Ez az egyetemi tankönyv az 1998-ban megjelent és a hallgatók generációi által használt, azonos című tankönyv teljes körű átdolgozásával jött létre. A tankönyv az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karának szakmai irányításával készült mindazon hallgatók számára, akik a Gyógypedagógia szak keretében a Tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon folytatják tanulmányaikat a hazai egyetemeken. A tankönyv ennek a szakiránynak a legkorszerűbb alapismereteit tartalmazza.

Szokolszky Ágnes – Takács István szerk.: „Non omnis moriar…” (Ranschburg Pál Emlékkötet)

Tudományos munkáit, azok eredményeit itthon és külföldön széles körben ismerték, ismerik és tanítják ma is. Mindezek alapján az orvostudomány, a pszichológia és a gyógypedagógia egyaránt méltán tiszteli tanítómestereként Dr. Ranschburg Pált. Ez a kötet születésének 150., halálának 75. évfordulója alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián tartott emlékülésen elhangzott előadások alapján készült.

Csillag Ferenc – Takács István: Utak – tévutak (Példák az iskolai konfliktusok kialakulására és kezelésére)

A kötet a pedagógusképzés hallgatói és a gyakorló pedagógusok számára egyaránt hasznos olvasmány, és sok tanulsággal szolgál az iskolás korosztály szülei, valamint – osztályfőnöki órákon való eset-megbeszélések révén – a tanulók számára is.