Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szóvilág – szóvirág

Paraméterek

Szerző Budai Éva – M. Némethy Márti
Cím Szóvilág – szóvirág
Alcím Játékos nyelvművelő és műveltségi feladatok
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 2024
Terjedelem 144 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 603 511 2
Eredeti ár:
2.999 Ft
2.549 Ft
Online kedvezmény: 15%

Játékoskönyv: feladatokkal, nyelvi és műveltségi játékokkal. A feladványok megfejtéséhez nemcsak az anyanyelv ismerete szükséges, hanem gyakran egy kis olvasottság, tájékozottság az irodalom, a képzőművészet, a földrajz, a biológia, a minket körülvevő világ dolgaiban.

Leírás

Játékoskönyv: feladatokkal, nyelvi és műveltségi játékokkal. A feladványok megfejtéséhez nemcsak az anyanyelv ismerete szükséges, hanem gyakran egy kis olvasottság, tájékozottság az irodalom, a képzőművészet, a földrajz, a biológia, a minket körülvevő világ dolgaiban. Ajánljuk mindenkinek, 9-től 99 éves korig. Tanároknak a tanítási órák, szakkörök, korrepetálások, fejlesztések színesebbé tételéhez, családoknak otthoni közös játékhoz, sőt, logopédusoknak is, akik a kommunikációt nehezítő nyelvi zavar, az afázia tüneteitől szenvedő kliensekkel foglalkoznak.
A kötetet tíz fejezetre osztottuk a népszerű Ország-város játék tematikája szerint, ország – város – fiú – lány – növény – állat – víz – hegy – híres ember – sport témakörben. Minden témához tíz-tíz feladat tartozik, tehát összesen száz feladvány található a könyvben, melynek végén a megoldások is helyet kaptak.

 

Móra Ferenc Könyvkiadó, 2024.

Írta: Budai Éva – M. Némethy Márti

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
2.999 Ft 2.549 Ft
Raktáron
2.990 Ft 2.541 Ft