Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Téri tájékozódás (talált, süllyedt)

Paraméterek

Sorozat Fimota Fejlesztő Füzetek
Szerző László Zsuzsa
Cím Téri tájékozódás (talált, süllyedt)
Kiadó Fimota Központ
Kiadás éve 2015
Terjedelem 128 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 88140 4 3
Eredeti ár:
2.200 Ft

Ez a könyv a Fimota Fejlesztő Füzetek, téri tájékozódás témájában a Pontrácsok és Irányok mellett a harmadik típusú könyv, amely a mátrixokban, táblázatokban való eligazodást tanítja, gyakoroltatja.

Leírás

Ez a könyv a Fimota Fejlesztő Füzetek, téri tájékozódás témájában a Pontrácsok és Irányok mellett a harmadik típusú könyv, amely a mátrixokban, táblázatokban való eligazodást tanítja, gyakoroltatja. Segít a sor, oszlop fogalmának kialakításában, két adat alapján a négyzetrács adott pontját azonosítani. Mindez nélkülözhetetlen nemcsak a matematika és a természettudományos tárgyak tanulása során, de a mindennapok során is (naptár, menetrend, órarend használata).
Tematikus sorozatunkkal arra törekszünk, hogy a fejlesztés menetet megkönnyítsük mind a szülők, mind a fejlesztőpedagógusok számára. Az egyes feladattípusok nehézségi sorrendben követik egymást, de a gyerek problémájától függően változhat, hogy neki mi könnyebb vagy nehezebb. A gyerek fejlettségi szintjéhez igazodva úgy adagoljuk a feladatokat, hogy kis erőfeszítéssel garantálva legyen a siker, így tartható fenn a motivációja. A fejlesztés sikeréhez oldott légkör kell, amikor a gyerek érdeklődik a feladat iránt és valaki türelmesen tudja segíteni.
 

Tartalom

Keresd a képet!
Rajzolj!
Betűk
Formák
Satírozz!
Szókereső
Számkereső
Útvonalak
Színezz!
Dátum, menetrend
Megoldások