Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Téri tájékozódás (talált, süllyedt)

Téri tájékozódás (talált, süllyedt) Katt rá a felnagyításhoz

Paraméterek

Sorozat Fimota Fejlesztő Füzetek
Szerző László Zsuzsa
Cím Téri tájékozódás (talált, süllyedt)
Kiadó Fimota Központ
Kiadás éve 2015
Terjedelem 128 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 88140 4 3
Ár:
1.860 Ft
1.767 Ft
Kedvezmény: 5%

Ez a könyv a Fimota Fejlesztő Füzetek, téri tájékozódás témájában a Pontrácsok és Irányok mellett a harmadik típusú könyv, amely a mátrixokban, táblázatokban való eligazodást tanítja, gyakoroltatja.

Leírás

Ez a könyv a Fimota Fejlesztő Füzetek, téri tájékozódás témájában a Pontrácsok és Irányok mellett a harmadik típusú könyv, amely a mátrixokban, táblázatokban való eligazodást tanítja, gyakoroltatja. Segít a sor, oszlop fogalmának kialakításában, két adat alapján a négyzetrács adott pontját azonosítani. Mindez nélkülözhetetlen nemcsak a matematika és a természettudományos tárgyak tanulása során, de a mindennapok során is (naptár, menetrend, órarend használata).
Tematikus sorozatunkkal arra törekszünk, hogy a fejlesztés menetet megkönnyítsük mind a szülők, mind a fejlesztőpedagógusok számára. Az egyes feladattípusok nehézségi sorrendben követik egymást, de a gyerek problémájától függően változhat, hogy neki mi könnyebb vagy nehezebb. A gyerek fejlettségi szintjéhez igazodva úgy adagoljuk a feladatokat, hogy kis erőfeszítéssel garantálva legyen a siker, így tartható fenn a motivációja. A fejlesztés sikeréhez oldott légkör kell, amikor a gyerek érdeklődik a feladat iránt és valaki türelmesen tudja segíteni.
 

Tartalom

Keresd a képet!
Rajzolj!
Betűk
Formák
Satírozz!
Szókereső
Számkereső
Útvonalak
Színezz!
Dátum, menetrend
Megoldások