Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Természetgyógyász a családban

Paraméterek

Szerző Szarvas Nikolett Diána
Cím Természetgyógyász a családban
Alcím Édesanyák kézikönyve
Kiadó Scolar Kiadó
Kiadás éve 2020
Terjedelem 152 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 978 963 509 137 9
Eredeti ár:
3.999 Ft
3.399 Ft
Online kedvezmény: 15%

E gyönyörű és praktikus kötet segítséget nyújt a kisbabák és a nagyobbacska testvérkék szokásos egészségügyi problémáinak házi megoldásában, illetve az orvosi kezelés kiegészítésében. Legyen szó csecsemőkori hasfájásról, fogzásról, alvási nehézségekről, immunerősítésről, nátháról, torokgyulladásról – mindhez találunk olyan gyógynövényes praktikát, melyet mi magunk is biztonsággal kipróbálhatunk.

Leírás

E gyönyörű és praktikus kötet segítséget nyújt a kisbabák és a nagyobbacska testvérkék szokásos egészségügyi problémáinak házi megoldásában, illetve az orvosi kezelés kiegészítésében. Legyen szó csecsemőkori hasfájásról, fogzásról, alvási nehézségekről, immunerősítésről, nátháról, torokgyulladásról – mindhez találunk olyan gyógynövényes praktikát, melyet mi magunk is biztonsággal kipróbálhatunk. Ezen túl saját magunk – mindenekelőtt az édesanyák – testi-lelki gondjainak kezelésére vonatkozóan is okos tanácsokkal lát el. Kitér a terhesség idején vagy a szoptatás időszakában összeszedett nátha enyhítésére, a tejelválasztás serkentésére, sőt a stresszkezelésre is. A gyógynövényeknek a szintetikus gyógyszerekkel szemben több idő kell ahhoz, hogy hassanak, de hosszú távon kíméletesebb hatást nyújtanak, és kevesebb a mellékhatásuk is. Sokszor csodákra képesek, megéri kipróbálni a könyvben leírt recepteket és praktikákat!

Szarvas Nikolett Diána biomérnökként végzett egészségvédő szakirányon, majd tudását a természetgyógyászat területén bővítette, így lett okleveles fitoterapeuta és Bach-virág-terapeuta. Kislánya születésével még fontosabbá vált számára, hogy olyan gyógymódokat alkalmazzon, amelyek a természet hatalmát latba vetve, gyengéden segítik a gyógyulást és az egészség fenntartását. Írásai először a HerbClinic.hu weboldalon jelentek meg, és ahogy egyre több emberhez eljutottak, úgy fogalmazódott meg ennek a könyvnek a gondolata.

 

Scolar Kiadó, 2020.

Írta: Szarvas Nikolett Diána

Szakmai lektor: Komsa Ildikó

Szerkesztette: Molnár Eszter

 

Kapcsolódó kiadvány:

Természetgyógyász a családban – Nők kézikönyve – Ciklusok

Kapcsolódó témakörök:

Alternatív gyógymódok

Természetgyógyászat

Gyógynövények

Tartalom

Előszó

Nátha és felső légúti hurut terhesség és szoptatás idején

Tejelválasztás serkentése

Csecsemőkori kólika

Csecsemőkori bőrproblémák

Nyugodtabb éjszakák a szoptatás idején

Fogzás

Nátha, torokgyulladás és légcsőhurut kisgyermekkorban

Hasmenéssel és hányással járó megbetegedések

Felfázás

Immunerősítés

Stresszkezelés

Energetizáló gyógynövények és a méhpempő

Baleseti sérülések

Napégés, rovarcsípés és felületi hámsérülések

Függelék

Felhasznált irodalom

A szerzőről

Tárgymutató