Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tankönyvek, segédletek

Rendezés:
Nézet:

A 10–14 éves korosztály számára készült Tudásház-sorozat tagja az emberi szervezet felépítését és működését mutatja be sok-sok színes képpel és rajzzal. Célja a tanulás segítése.

1.490 Ft 1.414 Ft

A sikeres könyv 14., átdolgozott kiadása mindmáig az általános- és középiskolai tanulók zoológiai ismereteinek egyik legfontosabb iskolai segédeszköze.

3.000 Ft 2.700 Ft

Végezd el a könyvben található 52 kísérletet, és számos dolgot megtudhatsz arról, hogyan működik a mindennapok biológiája. A kísérletekhez mindent megtalálsz otthon, a háztartásban. 

3.400 Ft 3.060 Ft

Ez a tankönyv egy kötetben foglalja össze a három éves biológia tananyag egészét, a középszintű érettségi teljes ismeretanyagát tartalmazza.

1.690 Ft 1.521 Ft

Ez a feladatgyűjtemény a Biológia tankönyv középiskolásoknak egy kötetben című kiadványunkhoz készült. Azoknak a nappali, illetve esti tagozatos középiskolásoknak ajánljuk, ahol a diákok középszinten érettségiznek biológiából.

1.490 Ft 1.341 Ft
A feladatgyűjtemény iskolai és önálló tanulásra egyaránt használható, a feladatsorokhoz részletes megoldási útmutató tartozik. A szóbeli érettségire való felkészülést közép- és emelt szintű mintatételek segítik. A feladatgyűjtemény tökéletes kiegészítő a Panemsuli-sorozat Mándics–Molnár: Biológia középiskolásoknak, érettségizőknek című kötetéhez.
3.300 Ft 2.970 Ft

Ez a könyv azoknak íródott, akik érettségire készülnek biológiából, illetve azoknak, akiket egyszerűen csak érdekel ez a tudomány, és szeretnének kicsit elmélyültebben foglalkozni vele.

3.400 Ft 3.060 Ft

Az élőlények teste, életműködése és környezete. A szakközépiskolák 9-10 osztálya számára. 2010-es kiadás!

940 Ft 470 Ft

Az egyes kérdéstípusok megválaszolásának szabályait a kötet végén foglaltuk össze. Az ismeretszerzés hatékonyságának növelése érdekében az egyes tesztek végén nemcsak a helyes megoldásokat adtuk meg, hanem a feladatok lényegét megvilágító rövid magyarázatokat is.

3.280 Ft 3.116 Ft

A szerzők a könyv fontos feladatának tekintik a szemléletformálást, melyet nem lehet elég korán elkezdeni. Használhatóságát nagyban emeli a világos, érthető stílus, a mindennapi példák és a praktikus gyakorlati tanácsok.

1.320 Ft 1.254 Ft

A Gyógyhatású növények című kötetben a szerző 250 növényt ismertet ábécérendben. Megtalálhatók közöttük a legismertebbek, például a hársfa, kamilla, zsurló, és az olyan ritkábban emlegetettek is, mint a hérics, longán, pekándió.

1.990 Ft 1.691 Ft

A példatár a közép- és emelt szintű írásbeli és szóbeli biológiaérettségin előforduló feladattípusokat mutatja be, valamint azok megoldásait tartalmazza.

1.490 Ft 1.341 Ft

A Jobb leszek természetismeretből! differenciált feladatsorozatokat tartalmaz, a sorozatok négy kérdésből állnak. A feladatok az elsőtől a negyedikig egyre nehezednek.

720 Ft 684 Ft

Dr. Simon Tibor és dr. Seregélyes Tibor Növényismeret című könyve a biológiatanítás alapvető taneszköze. A határozókönyv nemcsak a biológia-tankönyvsorozatokhoz illeszkedik, hanem a hazai biológiaoktatás minden tankönyvének nélkülözhetetlen segédlete. A kézikönyv használatát minden biológiát tanuló korosztálynak ajánljuk.

3.000 Ft 2.850 Ft

A genetika és a populációgenetikai számítások évek óta az egyetemi felvételi vizsgák legnehezebb részének bizonyultak. A könyv egy-egy feladatsor elméleti bevezetője után fokozatosan nehezedő feladatokkal juttatja el az olvasót a középiskolai anyag alapján megoldható genetikai számítások legösszetettebbikéig.

2.790 Ft 2.511 Ft

A kislexikon az általános iskolai környezetismeret-természetismeret tantárgy 4-6. évfolyamos tantervi anyagához készült. Az ismeretanyagban előforduló fogalmak jobb megértését, pontos meghatározását kívánja elősegíteni.

2.000 Ft 1.800 Ft