Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Érettségi felkészítők

Rendezés:
Nézet:

80 középszintű szóbeli érettségi mintatételt tartalmazó kötetünk a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintatételek alapján készült. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas.

2.680 Ft 2.546 Ft

A könyvben minden olyan ismeret megtalálható, ami szerepel a középiskolás fizika tananyagban és a fizika érettségi vizsgára előírt követelmények között.

3.900 Ft 3.510 Ft

A Fizika összefoglalót elsősorban a főiskolák, egyetemek alsóbb évfolyamaira járó hallgatóknak és a középiskolák utolsó évfolyamán tanuló, felvételi vizsgára készülő tanulóknak ajánljuk.

4.500 Ft 4.050 Ft

Ez az összefoglaló munka a fizika érettségire készülők tanulását segítő szándékkal készült. Olyan tudnivalókat tartalmaz, ami szükséges és elegendő, mind a középszinten, mind az emelt szinten érettségi vizsgát tenni szándékozóknak.

1.155 Ft 981 Ft

Ez a könyv elsősorban a fizikából közép- és emelt szintű érettségire készülő diákoknak íródott, de összefoglaló jellege miatt haszonnal forgathatják mindazok, akik a középiskolában vagy a felsőoktatásban fizikát tanulnak.

990 Ft 891 Ft

A könyv a középiskolai matematika, informatika, fizika, csillagászat, földrajz és kémia tananyagában megtalálható legfontosabb összefüggéseket és a számítási feladatokhoz nélkülözhetetlen adatokat, táblázatokat tartalmazza. Minden típusú érettségi vizsga követelményeinek megfelel!

2.610 Ft 2.218 Ft

A feladatgyűjtemény felöleli a teljes középiskolai fizika-anyagot, figyelembe véve a tananyag egymásra épülését. Ez a könyv nagy segítséget jelent a közép- és emeltszintű érettségire való felkészülésben.

3.490 Ft 3.141 Ft

Új, színes érettségi sorozatunk a középszintű érettségire való felkészülésben nyújt segítséget. A tizenkét teljes feladatsorral modellezhető az érettségi vizsgahelyzet, mivel szerzőink, akik gyakorló tanárok, minden, érettségi vizsgán előforduló feladattípust bemutatnak.

2.280 Ft 2.166 Ft