Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Felsőoktatási tankönyvek

Rendezés:
Nézet:

A katalógus 60 faj (alfaj) eredeti leírását és ábraanyagát, illetve 3 további taxont tartalmaz, melyek eredeti leírását nem sikerült felkutatni.

3.500 Ft 3.150 Ft

Az égbolt jellegzetes, felhőzöttségtől és napállástól függő polarizációs mintázata nemcsak meteorológiai, hanem biológiai szempontból is fontos...

5.500 Ft 5.225 Ft

Tankönyvünkben összegezzük a részecskefizika jelenlegi állását bevezető szinten, fizikushallgatók számára. Az első három részt érdeklődő BSc-, de elsősorban MSc-hallgatóknak szánjuk, a negyedik rész pedig részecskefizikára szakosodó, haladó MSc- és kezdő PhD-hallgatóknak szól, megkísérelve a bevezetést a meglehetősen bonyolult matematikai formalizmusba.

3.900 Ft 3.510 Ft

A Fizika összefoglalót elsősorban a főiskolák, egyetemek alsóbb évfolyamaira járó hallgatóknak és a középiskolák utolsó évfolyamán tanuló, felvételi vizsgára készülő tanulóknak ajánljuk.

4.500 Ft 4.050 Ft

Ez a jegyzet elsősorban azok számára készült, akik egyetemi tanulmányaik során két féléven keresztül végeznek az alapkurzusokon (Mechanika; Hullámtan-optika; Hőtan; Elektromosságtan; Atomfizika) elhangzott ismeretanyagra építő és azt elmélyítő fizikai laboratóriumi gyakorlatokat.

2.835 Ft 2.693 Ft

Hat könnyed előadás lenyűgöző olvasmány, a tudományos népszerűsítő művek egyik remeke. Felnőttek és diákok, a természettudományok iránt érdeklődők, de fizikusok és matematikusok is élvezettel forgathatják.

3.500 Ft 3.150 Ft

A kötet az egyetemi oktatás támogatására készült, fő célja az egyszerűség és érthetőség volt. A könyvben több szakma művelője megtalálja a saját érdeklődésének megfelelő területet.

3.900 Ft 3.510 Ft

A kötet a gyorsan fejlődő környezettudományi témák fizikai jellegét, a jelenségek közötti összefüggések fizikai alapjait és kutatási módszereit egységes elvek alapján, egységes keretben mutatja be.

4.900 Ft

A könyv első kiadását a szerző jelentős mértékben átdolgozta és ki is bővítette. Az átdolgozás legfontosabb célja a jobb érthetőség volt, ezért az új változatban több olyan levezetés is található, amelyek egyszerűbbek és rövidebbek a korábbiaknál.

5.200 Ft 4.680 Ft

A fizikus szerző a tudomány és kultúra, a tudomány és a társadalom különböző területeit átfogva mai problémákat elemez.

3.800 Ft 3.420 Ft