Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Érettségi felkészítők

Rendezés:
Nézet:

10 középszintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünk a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintafeladatsorok alapján készült. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas.

2.480 Ft 2.356 Ft

60 A és 60 B szóbeli középszintű érettségi mintatételt tartalmazó kötetünk a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintatételek alapján készült. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas.

2.480 Ft 2.356 Ft

Kémiából 2005-től minden középiskolában egységesen, két szinten lehet érettségi vizsgát tenni. Ez a munkatankönyv segíteni kíván mind a közép-, mind az emelt szintű vizsgára készülő diáknak, illetve a vizsgára felkészítő tanároknak.

2.990 Ft 2.691 Ft

A könyv az emelt szintű kémia érettségin előforduló feladattípusokat mutatja be – 15 komplett írásbeli és 10 szóbeli feladatsort, valamint azok megoldásait tartalmazza.

1.690 Ft 1.521 Ft

A könyv a kétszintű érettségi vizsgára való készülést segítő feladatsorokat tartalmaz témánként, illetve egy-egy témakör lezárásaként, valamint a teljes anyag lezárásaként feladatokat, feladatsorokat, amelyek segítik az érettségi vizsga hagyományos és új típusú feladatainak megoldására való felkészülést.

2.990 Ft 2.691 Ft
A feladatgyűjtemény teljes körű felkészítést ad a közép- és az emelt szintű érettségire. Közel 1500 feladatot és azok megoldásait, valamint egy közép- és egy emelt szintű érettségi feladatsort tartalmaz.
2.480 Ft

A könyv a részletes kémia érettségi vizsgakövetelményekben megjelölt témákat tartalmazza. Felépítésében figyelembe veszi, hogy melyek azok az ismeretek, amelyeket fogalom, a megértés, az értelmezés és az alkalmazás szintjén kell ismerned ahhoz, hogy sikeresen felkészülj a közép vagy az emelt szintű érettségire.

2.480 Ft
A kötet a kémiatanárok, a kémia iránt érdeklődő középiskolások és egyetemisták körében évek óta népszerű példatár átdolgozott és kibővített kiadása, mely lépésről lépésre vezeti be az olvasót a kémiai feladatok megoldásába.
2.590 Ft 2.331 Ft

Könyvünkben az írásbeli próbaérettségi feladatsorokat és a szóbeli tételeket a kétszintű kémia érettségi vizsga követelményeinek és a vizsgaleírásnak megfelelően állítottuk össze. A kötet figyelembe veszi a legújabb módosításokat.

2.190 Ft 1.861 Ft

A könyvben található tesztfeladatok alkalmasak arra, hogy mindenki ellenőrizhesse jártasságát a középiskolai kémia ismereteiben, és azok alkalmazásában, és fejlesztik a tesztmegoldási készséget. A könyv tartalmazza a feladatok megoldásait is.

2.590 Ft 2.331 Ft
A könyv a kémiatanárok, a kémia iránt érdeklődő középiskolások és egyetemisták körében évek óta népszerű példatár átdolgozott és kibővített kiadása, mely lépésről lépésre vezeti be az olvasót a kémiai számítási feladatok megoldásába. A kötet nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben is. Tartalma lehetővé teszi az egyéni tanulást, az önálló gyakorlást és a tudás ellenőrzését.
4.190 Ft 3.561 Ft