Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tankönyvek, segédletek

Rendezés:
Nézet:

Kémiából 2005-től minden középiskolában egységesen, két szinten lehet érettségi vizsgát tenni. Ez a munkatankönyv segíteni kíván mind a közép-, mind az emelt szintű vizsgára készülő diáknak, illetve a vizsgára felkészítő tanároknak.

2.990 Ft 2.541 Ft

A könyv az emelt szintű kémia érettségin előforduló feladattípusokat mutatja be – 15 komplett írásbeli és 10 szóbeli feladatsort, valamint azok megoldásait tartalmazza.

1.690 Ft 1.521 Ft

A könyv a kétszintű érettségi vizsgára való készülést segítő feladatsorokat tartalmaz témánként, illetve egy-egy témakör lezárásaként, valamint a teljes anyag lezárásaként feladatokat, feladatsorokat, amelyek segítik az érettségi vizsga hagyományos és új típusú feladatainak megoldására való felkészülést.

2.990 Ft 2.691 Ft
A feladatgyűjtemény teljes körű felkészítést ad a közép- és az emelt szintű érettségire. Közel 1500 feladatot és azok megoldásait, valamint egy közép- és egy emelt szintű érettségi feladatsort tartalmaz.
2.580 Ft
A Jól felkészültem-e? sorozat két feladatgyűjteménye a tananyag jobb megértéséhez, elsajátításához és a tudásszint méréséhez nyújt segítséget. Ennek kiváló eszköze a sokszínű kérdésfeltevés, a változatos feladatok, és a kísérletelemzések gyűjteménye. A feladatok megoldása biztos alapot jelent a középiskolai kémiatanuláshoz.
990 Ft

A könyv a részletes kémia érettségi vizsgakövetelményekben megjelölt témákat tartalmazza. Felépítésében figyelembe veszi, hogy melyek azok az ismeretek, amelyeket fogalom, a megértés, az értelmezés és az alkalmazás szintjén kell ismerned ahhoz, hogy sikeresen felkészülj a közép vagy az emelt szintű érettségire.

2.680 Ft
A kötet a kémiatanárok, a kémia iránt érdeklődő középiskolások és egyetemisták körében évek óta népszerű példatár átdolgozott és kibővített kiadása, mely lépésről lépésre vezeti be az olvasót a kémiai feladatok megoldásába.
2.590 Ft 2.331 Ft

A könyvben található tesztfeladatok alkalmasak arra, hogy mindenki ellenőrizhesse jártasságát a középiskolai kémia ismereteiben, és azok alkalmazásában, és fejlesztik a tesztmegoldási készséget. A könyv tartalmazza a feladatok megoldásait is.

2.590 Ft 2.331 Ft
Ebben a kiadványban az Apáczai Csere János Gimnáziumba felvételiző, illetve a Hevesy György Országos Kémiaversenyre a készülő diákoknak kívánunk segítséget nyújtani.
2.990 Ft

A könyvben az általános, a szervetlen és a szerves kémia témaköreiből található közel 400 különböző nehézségű számítási feladat, melyeknek részletes, lépésről-lépésre kidolgozott, magyarázatokkal ellátott megoldásai is szerepelnek. A feladatgyűjtemény segítséget nyújt a közép- és emelt szintű érettségire készülőknek abban, hogy a számítási feladatok megoldáshoz szükséges gondolatmeneteket megértésék, begyakorolják, készségszinten elsajátítsák.

2.980 Ft

A Tudásház sorozat 12–18 éves korosztály számára készült tagjának a témája a környezeti kémia: a bennünket körülvevő környezetet és a benne végbemenő folyamatokat vizsgálja.

1.900 Ft 1.710 Ft
A könyv a kémiatanárok, a kémia iránt érdeklődő középiskolások és egyetemisták körében évek óta népszerű példatár átdolgozott és kibővített kiadása, mely lépésről lépésre vezeti be az olvasót a kémiai számítási feladatok megoldásába. A kötet nagy segítséget jelent a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülésben is. Tartalma lehetővé teszi az egyéni tanulást, az önálló gyakorlást és a tudás ellenőrzését.
4.190 Ft 3.561 Ft

Nem gondoltuk volna, hogy a vízilovak magas fényvédő faktort tartalmazó izzadsággal védekeznek a tűző nap ellen. De azt sem, hogy Shakespeare darabjaiból kiolvasható a drámaíró természettudományos érdeklődése és az asztrológusok iránti megvetése. Az is újdonság, hogy Jókai fölöslegesen méreti Berend Ivánnal az ózon mennyiségét...

2.900 Ft 2.610 Ft