Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Terüljasztalkám

Paraméterek

Szerző Gyárfás Endre
Cím Terüljasztalkám
Alcím Versek óvodásoknak, kisiskolásoknak újévtől szilveszterig
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 2012
Terjedelem 32 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 978 963 11 9229 2
Ár:
1.690 Ft
1.436 Ft
Kedvezmény: 15%

A versek sorra veszik az évszakokat és az év folyamán előforduló ünnepeket, kedvükre válogathatnak belőlük az óvó nénik és a tanító nénik.

Leírás

Gyárfás Endre nevét elsősorban Dörmögő Dömötörék miatt jegyeztük meg, de most verseskötetet írt, amely óvodásoknak szól és kisiskolásoknak. A versek sorra veszik az évszakokat és az év folyamán előforduló ünnepeket, kedvükre válogathatnak belőlük az óvó nénik és a tanító nénik. A vidám és helyenként szokatlan képekkel tarkított verseket Buzay István illusztrációi teszik feledhetetlenné.
 
Tessék, tessék, óvodások, iskolások, anyukák, apukák és nagyszülők, terítve az asztal! Találtok itt mindenféle szépet és jót egész évre: madaras, Virágos és kirándulós verset tavaszra, pancsolósat és focisat nyárra, vándorlósat és szüretelőset őszre, újévit télre, sőt azt is megleshetitek, mi történik a vidámparkban télen. Ha pedig valaki óvodai, iskolai ünnepélyre szeretne új gyerek verseket válogatni, Gyárfás Endre kötetének friss, vidám rímeiből ezt is megteheti. Buzay István humoros és színes rajzai nyomán megelevenednek a kötet figurái, az óriás, a szakállas december, vagy akár a földgömbfagyi.