Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Élettan, anatómia

Rendezés:
Nézet:

Ez a tankönyv a szakközépiskolák egészségügyi szakmacsoportos tanulói számára készült, de ajánlott az érettségire épülő egészségügyi szakképzésben részt vevők számára is.

6.190 Ft 5.880 Ft

A könyvben megtalálható a vázizmok működésének és funkcióik szintjének megállapításához szükséges eljárások részletes leírása lépésről lépésre. Sőt kiegészítésként az egyes izmok anatómiai leírását és beidegzésének részletes ismertetését is tartalmazza.

7.900 Ft

A tankönyvet az egyetemi hallgatók mellett a testnevelő tanárok, sportszakemberek, sportorvosok kézikönyvként is használhatják.

7.900 Ft 7.505 Ft

A gerincfájdalmak előfordulási gyakorisága évről évre növekszik, becslések szerint összességében 1,9-2,6 millió magyar ember lehet érintett napjainkban. A könyv célja a gerinc megbetegedéseivel kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása, a betegek ismeretanyagának bővítése, mely hozzájárulhat a teljes testi és lelki gyógyuláshoz.

1.980 Ft

A könyv a rendszeres testedzés és az egészséges létezés kapcsolatát taglalva rávilágít arra, hogy a vészesen mozgásszegény életmód okozta gyenge fizikai állapot, miképpen rontja az életminőséget. Részletes útmutatót ad ahhoz, hogyan tudjuk megbízhatóan megmérni a pillanatnyi edzettségi szintünket.

1.995 Ft 1.895 Ft

A hiánypótló könyv második, javított és bővített kiadása a mindennapi élethez ad választási lehetőséget. A kötet remélhetőleg felkelti vagy fokozza az érdeklődést és az igényt, esetleg a kíváncsiságot életmódunk megismerésére, korrekciójára, a szabadidő változatos – az egyén által tudatosan választott – eltöltésére.

4.300 Ft 3.870 Ft

A kötet elsősorban edzőknek, versenyzőknek, testnevelő tanároknak, testnevelés szakos főiskolai és egyetemi hallgatóknak készült, de orvosoknak, orvostanhallgatóknak is szól.

5.980 Ft 5.681 Ft

A mű bemutatja a sporttáplálkozás rizikócsoportjait, valamint a versenysportban használt hatóanyagokat, azok eredményességét tekintve.

5.480 Ft