Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fitness

Rendezés:
Nézet:

A könyvben szereplő gyakorlatok segítenek nekünk, hogy megtaláljuk testünk belső egyensúlyát, elkerüljük a krónikus betegségeket.

1.850 Ft 1.665 Ft

Ebben a könyvben mindazt megtalálja az olvasó, ami enyhítheti a narancsbőr tüneteit: olvashat a helyes táplálkozásról, a megfelelő tornáról, a jóga előnyeiről, a különböző masszázstechnikákról és a testet, lelket felüdítő teákról és főzetekről.

1.850 Ft 1.665 Ft

Könyvünk új megközelítésben, a megszokottól eltérően szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három „leglátványosabb” területéről, a has-, a láb- és a farizmok intenzív erősítéséről.

1.850 Ft 1.665 Ft

A könyv teljes edzésprogramot ajánl kezdőknek és haladóknak egyaránt. Több mint 60 kézi súlyzós és fitneszgépen végezhető gyakorlatot mutat be, különféle variációkkal együtt.

6.500 Ft 5.200 Ft

Aki szeretné magas fokon űzni ezt a rendkívül intenzív sportágat, haszonnal forgatja majd a Fallabdázás című kötetet.

2.995 Ft 2.695 Ft

Tippek edzéshez és versenyekre. A könyv sorra veszi az érintett területeket, első lépésként érthetően bemutatva a futás tudományát, majd gyakorlatias illusztrációkkal és példákkal szemlélteti, hogyan váltható jobb teljesítményre a futásban az elméleti ismeret.

7.990 Ft 7.191 Ft

Ez a sokoldalú, szakszerű, mégis könnyen kivitelezhető gyakorlatokat felvonultató könyvecske azoknak szól, akik szeretnének egészségesen élni. A gerinctorna ugyanis segít megelőzni a bajt, de abban is hasznunkra van, hogy eltűnjenek a fájdalmas panaszok és javuljon a rossz testtartás – minden gerincbántalom egyik fő okozója.

1.850 Ft 1.665 Ft

Testmozgás és légzési technikák; táplálkozás és testmozgás; hagyományos gimnasztika és a legújabb technikák; torna sportszerekkel; torna szülés után; mozgás idősebb korban – mindezt megtalálja az olvasó ebben a praktikus, könnyen kezelhető, számos fotóval és ábrával illusztrált kézikönyvben.

1.850 Ft 1.665 Ft

A Görkorcsolyázás című kötet az alaplépések tárgyalását követően valamennyi görkorcsolyával űzött tevékenységet bemutatja. Megismerhetjük ennek az állóképességet javító mozgásformának az egészségre gyakorolt jótékony hatásait, és számos hasznos extra tippet, jó tanácsot olvashatunk.

2.995 Ft 2.695 Ft

A pilates ma az egyik legnépszerűbb edzésforma, számos edzőteremben tartanak csoportos pilates-órákat. Mozgásanyaga némileg hasonlít a jógához, a tánchoz és a gimnasztikához, de sok egyedi gyakorlatot is tartalmaz.

2.900 Ft 2.610 Ft

Sokan szeretnének mozgásszegény életmódjukon változtatni, de nincs idejük munka után edzésekre járni. Nekik nyújt segítséget ez a könyv.

2.250 Ft 2.025 Ft