Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fitness

Rendezés:
Nézet:

A könyvben szereplő gyakorlatok segítenek nekünk, hogy megtaláljuk testünk belső egyensúlyát, elkerüljük a krónikus betegségeket.

1.850 Ft 1.665 Ft

Rossz a tartásod? Gyakran sajog-nyilall a hátad, a derekad, a vállad? Merevnek és nehézkesnek érzed magad? Gyakran megsérülsz? Kyle Stull hivatásos masszázsterapeuta, erő- és állóképességi, illetve korrekciósgyakorlat-specialista, a hengerezés elismert szakértője segít, hogy megszabadulj a fájdalmaktól, visszanyerd a mozgékonyságodat, és könnyed természetességgel mozogj, akár gyerekkorodban.

3.990 Ft 3.591 Ft

Ebben a könyvben mindazt megtalálja az olvasó, ami enyhítheti a narancsbőr tüneteit: olvashat a helyes táplálkozásról, a megfelelő tornáról, a jóga előnyeiről, a különböző masszázstechnikákról és a testet, lelket felüdítő teákról és főzetekről.

1.850 Ft 1.665 Ft

Könyvünk új megközelítésben, a megszokottól eltérően szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három „leglátványosabb” területéről, a has-, a láb- és a farizmok intenzív erősítéséről.

1.850 Ft 1.665 Ft

A könyv teljes edzésprogramot ajánl kezdőknek és haladóknak egyaránt. Több mint 60 kézi súlyzós és fitneszgépen végezhető gyakorlatot mutat be, különféle variációkkal együtt.

6.500 Ft 5.200 Ft

Az Anatómia és sportmasszázs nélkülözhetetlen útmutató mindazoknak, akik szeretnének többet megtudni a masszázs tudományáról. A könyv alapja egy új megközelítés, amelyet nem csak a sportolók, edzők és masszőrjeik alkalmazhatnak, fontos szakmai ismereteket nyújt a gyógytornászok, fitneszedzők és a sport iránt általában érdeklődők számára is.

4.990 Ft 4.491 Ft

Aki szeretné magas fokon űzni ezt a rendkívül intenzív sportágat, haszonnal forgatja majd a Fallabdázás című kötetet.

2.995 Ft 2.695 Ft

Tippek edzéshez és versenyekre. A könyv sorra veszi az érintett területeket, első lépésként érthetően bemutatva a futás tudományát, majd gyakorlatias illusztrációkkal és példákkal szemlélteti, hogyan váltható jobb teljesítményre a futásban az elméleti ismeret.

7.990 Ft 7.191 Ft

Ez a sokoldalú, szakszerű, mégis könnyen kivitelezhető gyakorlatokat felvonultató könyvecske azoknak szól, akik szeretnének egészségesen élni. A gerinctorna ugyanis segít megelőzni a bajt, de abban is hasznunkra van, hogy eltűnjenek a fájdalmas panaszok és javuljon a rossz testtartás – minden gerincbántalom egyik fő okozója.

1.850 Ft 1.665 Ft

Egy mondás szerint valakinek vagy fájt már a háta, vagy éppen fáj, vagy fájni fog. Bármelyik csoportba tartozunk is, e könyvecske nagyon sok hasznos tudnivalóval lát el bennünket, úgy, hogy egy rövid anatómiai ismertető után a hétköznapi tevékenységekre fókuszálva mutatja be a leghatékonyabb gerinckímélő technikákat.

3.680 Ft 3.312 Ft

Testmozgás és légzési technikák; táplálkozás és testmozgás; hagyományos gimnasztika és a legújabb technikák; torna sportszerekkel; torna szülés után; mozgás idősebb korban – mindezt megtalálja az olvasó ebben a praktikus, könnyen kezelhető, számos fotóval és ábrával illusztrált kézikönyvben.

1.850 Ft 1.665 Ft

A Görkorcsolyázás című kötet az alaplépések tárgyalását követően valamennyi görkorcsolyával űzött tevékenységet bemutatja. Megismerhetjük ennek az állóképességet javító mozgásformának az egészségre gyakorolt jótékony hatásait, és számos hasznos extra tippet, jó tanácsot olvashatunk.

2.995 Ft 2.695 Ft

Optimális teljesítményt szeretnél nyújtani? Nagyobb gyorsaságra, robbanékonyságra és agilitásra vágysz? Akkor egy átfogó flexibilitási edzésprogramra van szükséged – egy olyan személyre szabott rutinra, melyet napjaink sportolóira terveztek, és dinamikus nyújtásokból épül fel, melyek tükrözik a sportspecifikus mozgásokat.

3.990 Ft 3.591 Ft

Sokan szeretnének mozgásszegény életmódjukon változtatni, de nincs idejük munka után edzésekre járni. Nekik nyújt segítséget ez a könyv.

2.250 Ft 2.025 Ft