Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Érettségi felkészítők

Rendezés:
Nézet:

Az új érettségi, eltérően a régitől, jóval több külső (az iskolától, a tanártól független) elemet tartalmaz. A diákok e füzet segítségével képet kapnak az érettségi anyag tematikájáról, szerkezetéről (példákkal), a feleletek értékelési szempontjairól és ezek súlyáról a teljesítmény egészében.

1.480 Ft 1.332 Ft

Ez a kiadvány a középszintű érettségire való felkészülésben kíván mankóként szolgálni azzal, hogy a követelményrendszer minden egyes témaköréhez egy-egy tételt dolgoz ki lényegre törően és alaposan.

990 Ft 891 Ft

A tankönyvfüggetlen atlasz megfelel az új kerettanterv elvárásainak, de tartalmában meghaladja annak követelményeit. A középszintű érettségi vizsga teljes menetében, míg az emeltszintű érettségi vizsga írásbeli részének 70%-án, és a teljes szóbeli vizsgán használható.

2.600 Ft

Kötetünk annak a Színes érettségi sorozatnak a része, amelynek tagjai a középszintű szóbeli érettségire való felkészülésben nyújtanak segítséget a pedagógusoknak, vizsgázóknak és alsóbb évfolyamok diákjainak egyaránt.

2.480 Ft 2.356 Ft

Gyűjteményünk a kétszintű érettségi vizsga követelményeinek megfelelően – a már megírt vizsgasorok mintájára összeállított – emelt szintű gyakorló-feladatsorokat tartalmaz.

2.740 Ft 2.466 Ft
Ebben a könyvben 10 középszintű feladatsor szerepel, amelyek típusa, nehézségi foka, valamint a megoldásukhoz szükséges ismeretanyag tekintetében megegyeznek az érettségi vizsgán előforduló feladatokkal. Segítve az egyéni felkészülést, a könyv tartalmazza a feladatok megoldását is.
2.740 Ft 2.466 Ft

Feladatgyűjtemény-sorozatunknak kettős célja van: egyfelől a középszintű írásbelire való sikeres felkészülést szolgálja, másfelől a feladatsorok megoldása biztos alapokat nyújt az emelt szintű vizsgához.

1.490 Ft 1.341 Ft

A közép- és emelt szintű írásbeli érettségire való felkészülést segítő feladatgyűjtemény második kötete a tankönyvekhez igazodva a középkor és a kora újkor történetét dolgozza fel.

1.490 Ft 1.341 Ft

A közép- és emelt szintű érettségire való felkészülést segítő feladatgyűjtemény harmadik kötete a XVIII. és XIX. század történetét dolgozza fel.

1.490 Ft 1.341 Ft

A közép- és emelt szintű írásbeli érettségire való felkészülést segítő feladatgyűjtemény negyedik és egyben utolsó kötete a XX. század és napjaink történetét dolgozza fel.

1.490 Ft 1.341 Ft

A könyv célja a középszintű történelem érettségi vizsgára való eredményes felkészülés elősegítése.

2.670 Ft 2.536 Ft

Könyvünk a kétszintű érettségi vizsgán előforduló feladattípusok megoldásához kíván segítséget nyújtani.

2.740 Ft 2.603 Ft

Kiadványunk a sikeres történelem szóbeli érettségire való felkészüléshez nyújt segítséget, mind a közép-, mind az emelt szinten érettségizőknek.

2.740 Ft 2.466 Ft

Az érettségi szabályzat pontosan meghatározza a közép- és emelt szinten kötelező témák, valamint lexikális ismeretek körét. Könyvünk kizárólag az érettségi számonkérés tényanyagára koncentrál.

2.740 Ft 2.466 Ft

Kiadványunk segítséget nyújt az érettségire való felkészüléshez és eredményesen használható az érettségi vizsgán is.

2.600 Ft

A kompetencia alapú gyűjtemény összefoglalja, egységesen esszévázlatok formájában tartalmazza a „kötelező”, az írásbeli és szóbeli vizsgán számon kérhető lehetséges témaverziókat.

2.740 Ft 2.466 Ft

A kötet az új- és legújabb kori történelem legfontosabb forrásainak széles kínálatát nyújtja – elsősorban az érettségire készülő középiskolások, valamint a történelemtanárok számára.

3.460 Ft 3.287 Ft