Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Traditions and Holidays - Hagyományok és ünnepek

Paraméterek

Sorozat My Adventure Book
Szerző Magyarics Péter
Cím Traditions and Holidays – Hagyományok és ünnepek
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelem 36 oldal
Formátum A/4, irkafűzött
ISBN 978 963 16 4749 5
Eredeti ár:
1.190 Ft
952 Ft
Online kedvezmény: 20%

Foglalkoztatófüzetünk célja, hogy játékos módon, magyarországi, amerikai és brit vonatkozásokon keresztül gyakoroltassa a gyerekekkel az angol nyelvet. A Traditions and Holidays a My Adventure Book–sorozat második tagja, melyben egy-egy téma köré csoportosítva mutatjuk be a minket körülvevő világot: az elmúlt korok történéseit, a természeti környezetet, hagyományokat, mindennapi életünket és így tovább.

Leírás

Foglalkoztatófüzetünk célja, hogy játékos módon, magyarországi, amerikai és brit vonatkozásokon keresztül gyakoroltassa a gyerekekkel az angol nyelvet. A Traditions and Holidays a My Adventure Book–sorozat második tagja, melyben egy-egy téma köré csoportosítva mutatjuk be a minket körülvevő világot: az elmúlt korok történéseit, a természeti környezetet, hagyományokat, mindennapi életünket és így tovább. A kötetek elsősorban kiskamaszoknak készülnek, de tartalmuk révén bárki érdeklődésére számot tarthatnak. Az olvasó egy magyar, egy brit és egy amerikai gyerek segítségével először a szóban forgó országok nemzeti jelképeivel ismerkedik meg, majd pedig ki-ki elmeséli barátainak hazája egy-egy híres legendáját. Ezután a gyerekek körbejárják velünk a naptárt, ünnepekkel „népesítve be” az év tizenkét hónapját.

The workbook aims at kids studying and practicing the English language in a playful and fun way. Traditions and Holidays is the second volume of the My Adventure series dealing with and introducing throughout its extensive topics the world around us: the history, environment, traditions, everyday-life and so on. The books are for youngsters as the reader gets to know the countries, their histories and their holidays through the eyes of a Hungarian, a British and an American child.

 

Műszaki Könyvkiadó, 2018.

MK-1781

Írta: Magyarics Péter

Szakmai lektor: Charles Barlow

Tartalom

I. Nations and Symbols

II. Legends

III. The Holiday Calendar

IV. It’s a Holy-Holyday!

V. Key

VI. Vocabulary