Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ünnepi mintakönyv

Paraméterek

Szerző Devecsery László – Király Eszter
Cím Ünnepi mintakönyv
Kiadó Typotex Kiadó
Kiadás éve 2005
Terjedelem 32 oldal
Formátum A/4, irkafűzött
ISBN 963 9548 82 0
Ár:
1.500 Ft
1.350 Ft
Kedvezmény: 10%

Az év ünnepeit és kiemelkedő időszakait sokféle eredetű jelkép, motívum illetve díszítőelem kíséri, ezekből válogat a kötet. Gyerekek és szülők egyaránt készülődhetnek a különböző ünnepekre a mintakönyv motívumait felhasználva.

Leírás

Az év ünnepeit és kiemelkedő időszakait sokféle eredetű jelkép, motívum illetve díszítőelem kíséri, ezekből válogat a kötet. Gyerekek és szülők egyaránt készülődhetnek a különböző ünnepekre a mintakönyv motívumait felhasználva. A saját készítésű ajándékoknak külön varázsuk van, melyek többet őriznek az ajándékozó személyéből, mint a vásárolt tárgyak. Alkossunk tehát szép dolgokat! Egy a mai képvilágnak megfelelő, de a hagyományokat is őrző, a szép rajzok kultúráját sugalló gyűjteménnyel igyekszünk hozzájárulni az ünnepek fényéhez Újévtől Húsvéton és Pünkösdön át egészen Karácsonyig. 
Devecsery László, a szöveg írója a népmesék, népmondák, népszokások világának jó ismerője, Király Eszter, az illusztrációk készítője a Magyar Iparművészeti Főiskola csomagolásgrafikai és tipográfiai szakán végzett, emellett pszichológiát tanult.

Tartalom

Beköszöntő
Újév
Farsang
Bálint nap
Húsvét
Anyák napja
Pünkösd
Napforduló
Aratás, szüret
Mindenszentek
Mikulás
Karácsony