Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Urológia a háziorvosi gyakorlatban

Paraméterek

Sorozat SpringMed Háziorvosi Könyvtár
Szerző Nyirády Péter – Rurik Imre
Cím Urológia a háziorvosi gyakorlatban
Kiadó SpringMed Kiadó
Kiadás éve 2017
Terjedelem 354 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 9456 90 7
Eredeti ár:
5.800 Ft
5.220 Ft
Online kedvezmény: 10%

A mindennapok rohanó világában, amikor a várakozó betegek száma folyamatosan nő és türelmük ezzel párhuzamosan csökken, célunk egy olyan könyv szerkesztése volt, mely tartalmazza mindazt az ismeretet, ami háziorvos kollégáinkat útbaigazítja és segíti a minőségi betegellátásban.

Leírás

A mindennapok rohanó világában, amikor a várakozó betegek száma folyamatosan nő és türelmük ezzel párhuzamosan csökken, célunk egy olyan könyv szerkesztése volt, mely tartalmazza mindazt az ismeretet, ami háziorvos kollégáinkat útbaigazítja és segíti a minőségi betegellátásban. Könyvünket igyekeztünk minél gyakorlatiasabb módon megszerkeszteni, kiemelve a háziorvos, az urológus vagy uroonkológus, illetve az andrológus különböző kompetenciáit. A könyv szerzői, hazánk egyetemi klinikáin vagy oktató kórházaiban dolgoznak és egy-egy téma specialistái. A fejezetek a hétköznapi gyakorlatban leginkább előforduló problémákra és kérdésekre nyújtanak választ és segítséget, figyelembe véve a háziorvosok rendkívül széleskörű felkészültségét és feladatát.

 

SpringMed Kiadó, 2017.

SpringMed Háziorvosi Könyvtár

Írta: Nyirády Péter, Rurik Imre, Bajory Zoltán, Bánfi Gergely, Bécsi Áron, Böszörményi-Nagy Géza, Fábos Zoltán, Flaskó Tibor, Horváth András, Kiss András, Keszthelyi Attila, Kopa Zsolt, Majoros Attila, Magyar András, Riesz Péter, Szendrői Attila, Szántó Árpád, Szűcs Miklós, Tenke Péter, Vajer Péter 
Szerkesztette: Nyirády Péter – Rurik Imre

Szakmai lektor: Dr. Romics Imre