Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Utazás a lelked körül

Paraméterek

Szerző Barcs Kriszta
Cím Utazás a lelked körül
Alcím Pszichológiai ismeretek 7 éves kortól
Kiadó Kulcslyuk Kiadó
Kiadás éve 2022
Terjedelem 36 oldal
Formátum A/4, keménytáblás
ISBN 978 615 6471 04 8
Eredeti ár:
4.280 Ft
3.852 Ft
Online kedvezmény: 10%

Barcs Kriszta Így működik a lelked című gyerekeknek írt pszichológiai ismeretterjesztő könyve óriási sikert aratott az ifjú olvasók, szüleik és a szakmai közönség körében is. A folytatásban lelkünk újabb titkai tárulnak fel, amelyekről élvezetes beszélgetéseket folytathat az egész család.

Leírás

„Hahó, hát újra itt vagyunk! A lélekmanók visszatérnek – remélem, hiányoztunk! Legalább egy icipicit?

Megbeszéltük egymás közt, hogy van még néhány titok, amiből igazán nem hagyhatunk ki benneteket, főleg azok után, hogy ilyen lelkesen olvastatok rólunk. Mert például itt van a Porondmester, na, róla végképp tudnotok kell! És persze akkor már muszáj megismernetek az Összekapcsoldát is, meg az Emlékek óceánját, és olyan csodás lenne, ha ti is kipróbálhatnátok az utazást a Belső béke felhőjén, meg a Tükröm-tükröm léghajón…

Mehetünk?”

Barcs Kriszta Így működik a lelked című gyerekeknek írt pszichológiai ismeretterjesztő könyve óriási sikert aratott az ifjú olvasók, szüleik és a szakmai közönség körében is. Sok ezren szerették meg a lélekmanókat, a gondolatsárkányokat és a többi társukat, akiknek a segítségével a bonyolult lelki folyamatok is érthetővé váltak, a nehéz érzések pedig megszelídíthetőkké. Szerencsére a szerzőnek bőven maradt még mesélni valója, így a folytatásban lelkünk újabb titkai tárulnak fel, amelyekről élvezetes beszélgetéseket folytathat az egész család. Barcs Kriszta játékos, szellemes szövegeit László Zsuzsi gyönyörű illusztrációi helyezik méltó keretbe.  

 

Kulcslyuk Kiadó, 2022.

Írta: Barcs Kriszta

Illusztrálta: László Zsuzsi

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
4.280 Ft 3.852 Ft