Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Belföldi utazások

Rendezés:
Nézet:

A kötet – nyugodtan mondhatjuk – évszázados hiányt pótol. E szinte ismeretlen tájegységről eddig soha nem jelent meg turistakalauz.

1.050 Ft

Ez a könyv két megye, Győr-Moson-Sopron és Vas megyék tájaira kalauzolja el az olvasót. Ha bejárjuk ezt a vidéket, valóságos természetrajzi keresztmetszetet kapunk Magyarországról, hiszen a szikes pusztáktól az ártéren át a hegyvidéki erdőkig a legkülönfélébb élőhelyekkel találkozhatunk.

3.400 Ft 3.060 Ft

„A fél országot bemutató első két sorozat – Másfélmillió lépés Magyarországon (1979), ...és még egymillió lépés (1986) – sikere után elhatároztuk, hogy egy kerékpáros és egy gyalogos útvonal végigjárásával ’bezárjuk a kört’, visszatérünk a Kéktúra kiinduló pontjára, a Nagy-Milicre. A csapat ugyanaz mint a két korábbi filmsorozatban, de immár, sajnos, Rockenbauer Pál nélkül.”

1.990 Ft

Hazánk még megmaradt népi építészeti emlékei között kiemelkedő jelentőségük van a tájházaknak. Ezek ugyanis általában műemlékileg is védett épületek...

2.995 Ft 2.695 Ft

Magyarország 61 legszebb helye képes-zenés történetekben elmesélve, térképekkel, hungarikumokkal, versekkel, több mint 3000 fotóval – ebből 1800 kinyomtatható – 180 perc kiváló minőségű zenés videóklippel bemutatva, a leghíresebb magyar zenékkel aláfestve.

1.990 Ft
A könyv Kazinczy Ferencnek a 18. század utolsó és a 19. század első három évtizedének világát megidéző úti beszámolóit tartalmazza. Művelődéstörténeti szempontból felbecsülhetetlen értékű munka, mert segítségével egy mozgásban lévő kor viszonyai közé tekinthetünk be.
1.500 Ft 1.350 Ft