Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vakáció a halott utcában

Paraméterek

Sorozat Jonatán Könyvmolyképző
Szerző Csukás István
Cím Vakáció a halott utcában
Alcím Ifjúsági regény
Kiadó Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve 2015
Terjedelem 224 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 978 963 949 253 0
Eredeti ár:
3.999 Ft
3.599 Ft
Online kedvezmény: 10%

Meleg, fülledt nyár van. A lakótelep szép és új, viszont borzasztóan unalmas. Semmi kaland, semmi izgalom. Szerencsére néhány gyerek felfedez a közelben egy szemmel láthatólag lebontásra ítélt utcát...

Leírás

Meleg, fülledt nyár van. A lakótelep szép és új, viszont borzasztóan unalmas. Semmi kaland, semmi izgalom. Szerencsére néhány gyerek felfedez a közelben egy szemmel láthatólag lebontásra ítélt utcát. Halott ez az utca, üresek a házak, a redőnyök leeresztve. De nézzünk csak szét egy kicsit alaposabban: valóban kihalt és érdektelen? Nem is olyan biztos… Kiderül, hogy ugyancsak van mi után nyomozni. Talán még igazi halott is akad a halott utcában!

Ez már aztán krimi a javából. Nem is akármilyen. Mert hogyha már az utca halott, mi lesz tovább? De hát ezt bízzuk csak a Keménykalap és krumpliorr című tévéfilm (és regény) népszerű írójára, és bízzuk e könyv vidám és képzeletgazdag gyerekeire. Halott az az utca, üresek a házai, hiszen lebontás előtt állnak. Szép új lakótelep épül majd a helyükön. De addig? Pompás terep az utca, például a vakációs lógások, játékok számára, pompás terep izgalmas nyomozásra. Természetesen csak akkor, ha van mit vagy kit kinyomozni. Például egy halott gyilkosát. Nos, elárulhatjuk, hogy egy elszánt író meg egy izgatott rádiódramaturg jóvoltából halott is akad a halott utcában!

 
Illusztrálta: Miklósovits László