Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vaktérképes feladatok földrajzból érettségire készülőknek

Paraméterek

Szerző Kleininger Tamás
Cím Vaktérképes feladatok földrajzból érettségire készülőknek
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve 2017
Terjedelem 88 oldal
Formátum A/4, irkafűzött
ISBN 978 963 16 4690 0
Eredeti ár:
1.100 Ft
990 Ft
Online kedvezmény: 10%

Kiadványunk célja a térképi tájékozódás fejlesztése, segítve, megkönnyítve a diákoknak a tanulást, tanároknak a tanítást. A névanyag a kerettanterv alapján készült. A munkalapok felépítése egységes elvet követ: a megfelelő nevet kell elhelyezni a megfelelő helyre.

Leírás

A földrajzban való jártasság nem azonos a térkép ismeretével, mégis elengedhetetlen, hogy jól tájékozódjunk azon, hiszen életünk során naponta van szükségünk földrajzi nevek ismeretére. Bár az utóbbi években a digitális technika fejlődésével párhuzamosan a térképek szerepe is csökkent, azért az elsődleges és legmegbízhatóbb topográfiai információforrás továbbra is a térkép maradt. 
Kiadványunk célja a térképi tájékozódás fejlesztése, segítve, megkönnyítve a diákoknak a tanulást, tanároknak a tanítást. A névanyag a kerettanterv alapján készült. A munkalapok felépítése egységes elvet követ: a megfelelő nevet kell elhelyezni a megfelelő helyre. Reméljük, hogy kiadványunk elősegíti a tanórai munkát a diákok és a tanárok számára egyaránt.

 

Műszaki Könyvkiadó, 2017.

MK-3253

Írta: Kleininger Tamás

 

Kapcsolódó témakör:

Földrajz érettségi felkészítők