Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vallásos nevelés

Rendezés:
Nézet:
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 14. rész.
150 Ft

Melyik Istent valljuk meg hitünkben, ha egyáltalán felmerül bennünk ez a kérdés? Sokak számára nem egykönnyen megválaszolható kérdésről van szó, hiszen a kulturális globalizáció nyomán csak úgy burjánzanak a lehetséges válaszok...

1.400 Ft

Zulehner professzor írása olyan társadalom kialakulását sürgeti, ahol a gyermek áll a család középpontjában; ahol édesapa, édesanya és gyermekeik biztonságos és szeretettel teli életteret alkotnak együtt, egymással.

1.900 Ft 1.710 Ft

Olyan szülőpároknak szánja kötetét a szerző, akiknek nehezen fegyelmezhető, igazán rosszcsont csemetéje megkeseríti a mindennapjait, megoldást ajánlva ahhoz, hogy miként javítsunk a fennálló helyzeten.

800 Ft

Valójában a jómodor a „dörzsöltek” fegyvere, mert megtanít arra, hogyan élhetsz harmóniában önmagaddal és másokkal, hogyan kerülheted el a kellemetlen helyzeteket és hogyan nyerheted meg mások bizalmát.

900 Ft
A szülőknek joguk és kötelességük, hogy ismerjék a pedagógia ábécéjét mind a maguk, mind a gyermekeik érdekében. Ebben a könyvben egyszerű és világos kalauzra lelnek, hogy felfedezzék, a különböző életkorok elemzésével (a gyermekkortói az időskorig), hogyan lehet egyre jobbá válni.
800 Ft
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 5. rész.
150 Ft
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 8. rész.
150 Ft

A. G. Knevel könyve a vallás (a vallásos ember) és a televízió kapcsolatáról akkor született, amikor az ezekilencszázkilencvenes évek elején a változó kelet-európai társadalmakban az egyházak működésének korlátozása megszűnt, és a megújuló hitélet a korszerű hírközlő eszközök kínálta lehetőségekkel is szembesült.

1.480 Ft 1.258 Ft

33 ószövetségi és 33 újszövetségi történet, ökumenikus szemlélettel, kapcsolódva a keresztény egyházak hivatalos hittantanterveihez. Az óvodáskortól tizenkét éves korig ajánlható Beszélgető Biblia segítségül hívja a gyermeket, kérdéseket tesz fel, beszélgetésre szólít.

4.499 Ft 3.824 Ft

Kötetük célja, hogy hazai szakemberek itthoni munkája alapján – mely immár másfél évtizedes múltra tekinthet vissza – a gyakorlatból merítve bemutassa mindazokat a területeket, melyeken a bibliodrámát használják (óvodás és iskolás gyermekekkel való munka, gyülekezeti közösségépítés, lelkigondozói képzés, hittanárok képzése, házaspárokkal való munka, improvizációs színház). A kötet a bibliodráma-szakképzés számára is összefoglaló kézikönyvként szolgálhat.

2.500 Ft 2.375 Ft

Ez a könyv különösen napjainkban aktuális, amikor a szülői tekintély csorbát szenved. Nevelni, de hogyan? Erre a kérdésre ad választ Don Bosco kiváló módszerét alkalmazva az elismert szerző. Gyakorlati útmutatása elengedhetetlen a mai pedagógiában.

700 Ft

A könyv az Isten problematikája és a szeptember 11-edikei események kapcsolatával, ill. az Isten mint agape és erósz fogalmával kezdődik, és a szexualitást érintő néhány problémával, ill. Martini bíboros a szexualitás bibliai felfogásáról szóló nyilatkozatával fejeződik be.

1.500 Ft

Don Bosco elképzelése szerint, a nevelésben az a megelőzés jelentése, hogy alkalmas alapot biztosítsunk, és megadjunk emberileg minden elképzelhető tudást a szociális, emberi, politikai és vallási szinten, arra ügyelve, hogy az egyén és a közösség java ne szenvedjen kárt.

500 Ft

A könyv segítő jobbot nyújt a nevelőknek, szülőknek, ifjúsági csoportvezetőknek, lelkipásztoroknak és hitoktatóknak.

500 Ft
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 16. rész.
250 Ft
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 18. rész.
450 Ft

A foglalkoztató füzet adventre és a karácsonyt követő időszakra nyújt tartalmas elfoglaltságot. A történetek Keresztelő János születésétől Jézus megkeresztelkedésén át az Úr megkísértéséig és a tanítványok elhívásáig ismertetik meg a gyerekekkel a bibliai eseményeket.

1.200 Ft 1.140 Ft

James Martin amerikai jezsuita szerzetes életvezetési tanácsai a mindennapi élet szinte minden fontos területét lefedik; a munka, a hivatás, a szeretet, a barátság, a szenvedés, az imádság vagy éppen a döntési helyzetek egyaránt helyet kapnak a könyvben.

3.900 Ft 3.510 Ft
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 10. rész.
150 Ft
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 9. rész.
150 Ft