Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vallásos nevelés

Rendezés:
Nézet:
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 14. rész.
150 Ft

Melyik Istent valljuk meg hitünkben, ha egyáltalán felmerül bennünk ez a kérdés? Sokak számára nem egykönnyen megválaszolható kérdésről van szó, hiszen a kulturális globalizáció nyomán csak úgy burjánzanak a lehetséges válaszok...

1.400 Ft

Zulehner professzor írása olyan társadalom kialakulását sürgeti, ahol a gyermek áll a család középpontjában; ahol édesapa, édesanya és gyermekeik biztonságos és szeretettel teli életteret alkotnak együtt, egymással.

1.900 Ft 1.710 Ft

Olyan szülőpároknak szánja kötetét a szerző, akiknek nehezen fegyelmezhető, igazán rosszcsont csemetéje megkeseríti a mindennapjait, megoldást ajánlva ahhoz, hogy miként javítsunk a fennálló helyzeten.

800 Ft

Valójában a jómodor a „dörzsöltek” fegyvere, mert megtanít arra, hogyan élhetsz harmóniában önmagaddal és másokkal, hogyan kerülheted el a kellemetlen helyzeteket és hogyan nyerheted meg mások bizalmát.

900 Ft
A szülőknek joguk és kötelességük, hogy ismerjék a pedagógia ábécéjét mind a maguk, mind a gyermekeik érdekében. Ebben a könyvben egyszerű és világos kalauzra lelnek, hogy felfedezzék, a különböző életkorok elemzésével (a gyermekkortói az időskorig), hogyan lehet egyre jobbá válni.
800 Ft
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 5. rész.
150 Ft
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 8. rész.
150 Ft

A. G. Knevel könyve a vallás (a vallásos ember) és a televízió kapcsolatáról akkor született, amikor az ezekilencszázkilencvenes évek elején a változó kelet-európai társadalmakban az egyházak működésének korlátozása megszűnt, és a megújuló hitélet a korszerű hírközlő eszközök kínálta lehetőségekkel is szembesült.

1.480 Ft 1.258 Ft

Anselm Grün lenyűgözi olvasóit műveltségével és bölcsességével. Ez a könyve szól mindazokhoz, akik társas kapcsolatban élnek, vagy éltek. Feleséghez, férjhez, élettárshoz, elváltan élőkhöz, a kapcsolatra most készülőkhöz, és azokhoz is, akik már egyedül maradtak.

2.980 Ft 2.831 Ft

33 ószövetségi és 33 újszövetségi történet, ökumenikus szemlélettel, kapcsolódva a keresztény egyházak hivatalos hittantanterveihez. Az óvodáskortól tizenkét éves korig ajánlható Beszélgető Biblia segítségül hívja a gyermeket, kérdéseket tesz fel, beszélgetésre szólít.

4.499 Ft 3.824 Ft

A könyv bemutatja a Bibliában található történeteket és gondolatokat, megismertet a Szentírás legfőbb szereplőivel. Összefoglalja a Biblia minden könyvének lényegét, segít átlátni a szerkezetét. Térképek, makettek, fényképek és rajzos illusztrációk támogatják a szöveg megértését.

4.900 Ft 4.655 Ft

Ez a könyv különösen napjainkban aktuális, amikor a szülői tekintély csorbát szenved. Nevelni, de hogyan? Erre a kérdésre ad választ Don Bosco kiváló módszerét alkalmazva az elismert szerző. Gyakorlati útmutatása elengedhetetlen a mai pedagógiában.

700 Ft

A könyv az Isten problematikája és a szeptember 11-edikei események kapcsolatával, ill. az Isten mint agape és erósz fogalmával kezdődik, és a szexualitást érintő néhány problémával, ill. Martini bíboros a szexualitás bibliai felfogásáról szóló nyilatkozatával fejeződik be.

1.500 Ft

Don Bosco elképzelése szerint, a nevelésben az a megelőzés jelentése, hogy alkalmas alapot biztosítsunk, és megadjunk emberileg minden elképzelhető tudást a szociális, emberi, politikai és vallási szinten, arra ügyelve, hogy az egyén és a közösség java ne szenvedjen kárt.

500 Ft

A könyv segítő jobbot nyújt a nevelőknek, szülőknek, ifjúsági csoportvezetőknek, lelkipásztoroknak és hitoktatóknak.

500 Ft
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 16. rész.
250 Ft
Don Bosco által alapított katolikus olvasmányok magyar sorozata – 18. rész.
450 Ft

A foglalkoztató füzet adventre és a karácsonyt követő időszakra nyújt tartalmas elfoglaltságot. A történetek Keresztelő János születésétől Jézus megkeresztelkedésén át az Úr megkísértéséig és a tanítványok elhívásáig ismertetik meg a gyerekekkel a bibliai eseményeket.

1.200 Ft 1.140 Ft

James Martin amerikai jezsuita szerzetes életvezetési tanácsai a mindennapi élet szinte minden fontos területét lefedik; a munka, a hivatás, a szeretet, a barátság, a szenvedés, az imádság vagy éppen a döntési helyzetek egyaránt helyet kapnak a könyvben.

3.900 Ft 3.510 Ft

Hazánkban ötven év óta nem jelent meg kifejezetten és sajátosan keresztény valláspedagógiai tankönyv vagy szakkönyv, amely teológiai és antropológiai alapon tudományos igénnyel készült.

851 Ft 765 Ft