Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Varázslatos foltok

Paraméterek

Szerző Domanovszky Xénia – Kulcsár Lászlóné – Börcsök Edit – Vas Lajosné
Cím Varázslatos foltok
Alcím Foltvarrás 3. (Fókuszban a gyerekszoba)
Kiadó Lazi Kiadó
Kiadás éve 2002
Terjedelem 48 oldal
Formátum B/5, irkafűzött
ISBN 963 9416 19 3
Ár:
390 Ft

A foltvarrás – közismert angol nevén: patchwork – az egyik legrégibb kézimunkázási forma. Könyvükben elsősorban a gyerekszoba színesítésére, átvarázsolására, egyénivé tételére ajánlják a szerzők a bemutatott kisebb-nagyobb textíliákat, a hozzávalók és az elkészítés menetének részletes leírásával, vonalas ábrák kíséretében.

Leírás

A foltvarrás – közismert angol nevén: patchwork – az egyik legrégibb kézimunkázási forma. Ezzel a technikával a könnyen elkészíthető használati tárgyaktól a már-már művészi igényességet követelő munkadarabokig sokféle, a lakásban elhelyezhető díszítő elemet készíthetnek azok, akik kedvet éreznek a kézimunkázáshoz.
A Szegedi Szín-foltvarrók Csoportja segítségével immár a harmadik kötet kerül az érdeklődők kezébe. Elsősorban a gyerekszoba színesítésére, átvarázsolására, egyénivé tételére ajánlják a szerzők a bemutatott kisebb-nagyobb textíliákat, a hozzávalók és az elkészítés menetének részletes leírásával, vonalas ábrák kíséretében. A kész „terméket” pedig a füzet belső borítóján, színesben láthatják a „foltvarázs”-kedvelők.