Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Végig az Andrássy úton

Paraméterek

Sorozat Sétakönyvek
Szerző Morcsányi Elza
Cím Végig az Andrássy úton
Alcím A sugárút legendás történetei
Kiadó Athenaeum Kiadó
Kiadás éve 2024
Terjedelem 160 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 543 396 4
Eredeti ár:
3.999 Ft
3.399 Ft
Online kedvezmény: 15%

A jövő útja, a város reménysége, a világörökség sugárútja – ezekkel a magasztos jelzőkkel illették egykor az Andrássy utat, fővárosunk legfontosabb látnivalóinak egyikét. Morcsányi Elza sétavezető, podcast-műsorvezető nemcsak az épületekről mesél szakavatottan, hanem a díszes paloták egykori lakóinak életét övező legendákat, titkokat, szóbeszédeket is megosztja élménydús, szórakoztató sétája során, amelyet friss képanyag és archív felvételek tesznek színesebbé. 

Leírás

A jövő útja, a város reménysége, a világörökség sugárútja – ezekkel a magasztos jelzőkkel illették egykor az Andrássy utat, fővárosunk legfontosabb látnivalóinak egyikét.

Morcsányi Elza sétavezető, podcast-műsorvezető nemcsak az épületekről mesél szakavatottan, hanem a díszes paloták egykori lakóinak életét övező legendákat, titkokat, szóbeszédeket is megosztja élménydús, szórakoztató sétája során, amelyet friss képanyag és archív felvételek tesznek színesebbé. Ugorjunk vissza az időben, ismerjük meg a sugárút történetét a krumpliföldtől a luxus boulevard-ig, kukkantsunk be a fényűző paloták falai mögé. Sétára fel!


Athenaeum Kiadó, 2024.

Sétakönyvek–sorozat 6.

Írta: Morcsányi Elza

 

Kapcsolódó témakörök:

Sétakönyvek–sorozat

Helytörténet – Budapest