Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vidám meseolvasó

Paraméterek

Szerző Érsek Rózsa
Cím Vidám meseolvasó
Alcím A szövegértő olvasás fejlesztésére
Kiadó Scolar Kiadó
Kiadás éve 2010
Terjedelem 48 oldal
Formátum A/4, keménytáblás
ISBN 978 963 244 051 4
Eredeti ár:
1.950 Ft
1.852 Ft
Online kedvezmény: 5%

A kisiskolások lelkesen fogadják a meséket. E motiváló erőt használta ki a könyv tanítónő szerzője, amikor összeállította ezt a mesegyűjteményt. A rövid, tanulságos történetek az anyanyelvi kultúra fejlesztésén túl az olvasás megszerettetésében, a szövegértés differenciált fejlesztésében töltenek be fontos szerepet.

Leírás

A kisiskolások lelkesen fogadják a meséket. E motiváló erőt használta ki a könyv tanítónő szerzője, amikor összeállította ezt a mesegyűjteményt. A rövid, tanulságos történetek az anyanyelvi kultúra fejlesztésén túl az olvasás megszerettetésében, a szövegértés differenciált fejlesztésében töltenek be fontos szerepet. A mesékhez kapcsolódó állítások igazságtartalmának eldöntésével a jó szövegértésről győződhetünk meg. A szólások és közmondások a mesék tanulságait közvetítik, a szinonimák keresése a szókincs bővítéséhez és a szövegértés elmélyítéséhez nyújt lehetőséget.

Paulovkin Boglárka bájos illusztrációi már önmagukban élményt jelentenek, de a kommunikatív képességek fejlesztésére is felhasználhatók.

 

Scolar Kiadó, 2010.

Összeállította: Érsek Rózsa

Illusztrálta: Paulovkin Boglárka

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
2.950 Ft 2.655 Ft