Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Virágorigami – liliomok

Paraméterek

Sorozat Színes ötletek
Szerző Armin Täubner
Cím Virágorigami – liliomok
Kiadó Cser Kiadó
Kiadás éve 2013
Terjedelem 32 oldal
Formátum B/5, irkafűzött
ISBN 978 963 278 305 5
Ár:
1.195 Ft

A könyv bemutatja a liliomvirág hajtogatásának technikáját, valamint ötleteket ad a kész virágok felhasználására. Mindenkit, aki szereti a papírhajtogatást, elvarázsol a virágorigami. Először a virágokat hajtogatjuk meg, majd azután kezdődik az igazán kreatív munka: a virággömbök összeállítása. A virágok önmagukban is nagyon mutatósak, de kiegészítőként – ajándékcsomagra, asztali dísznek, függődísznek stb. – is kiválóak.

Leírás

A könyv bemutatja a liliomvirág hajtogatásának technikáját, valamint ötleteket ad a kész virágok felhasználására. Mindenkit, aki szereti a papírhajtogatást, elvarázsol a virágorigami. Először a virágokat hajtogatjuk meg, majd azután kezdődik az igazán kreatív munka: a virággömbök összeállítása. A virágok önmagukban is nagyon mutatósak, de kiegészítőként – ajándékcsomagra, asztali dísznek, függődísznek stb. – is kiválóak. A legkülönlegesebb modellek a könyvben a gömb alakú virágok, amelyek felfüggesztve szép díszítőelemek szobába, ablakba. A virágorigami nagyszerű tevékenység, mert a lehetőségek tárháza végtelen.
A könyvet ajánljuk iskoláknak is, mert az alapanyag könnyen beszerezhető (a virágok készülhetnek akár színes újságpapírból, csomagolópapírból is), a hajtogatás fejleszti a gyerekek kézügyességét, és a végeredmény kedves ajándék lehet jeles ünnepekre.

Színes ötletek 49.

Írta: Armin Täubner

Tartalom

Anyagok és eszközök
Alaphajtogatás – 1 db liliomvirág
A liliomgömb összeállítása
Liliomvirágból csillaggömb
Virágok, gömbök
Tavaszcsalogató
Pöttyös mosolygós
Napvirág
Tavaszi virágálom
Kisvirágok
Fekete-fehérben
Esővarázsló
Nyári hangulatban
Rózsaszín virágkarnevál
Hófehér
Húsvéti harangvirág
Keleti varázs
Harangvirágok
Fénylő virágok