Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Visszapillantó tükröm

Paraméterek

Szerző Hárdi István
Cím Visszapillantó tükröm
Alcím Életemről, embereimről, munkámról (2., átdolgozott kiadás)
Kiadó Medicina Könyvkiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelem 380 oldal
Formátum B/5, keménytáblás
ISBN 978 963 226 662 6
Eredeti ár:
5.600 Ft
5.320 Ft
Online kedvezmény: 5%

Dr. Hárdi István, pszichiáter, pszichológus, pszichoanalitikus 95 évesen átírta, bővítette és átdolgozta Visszapillantó tükrét, melyben nagyító alá veszi élete fontos eseményeit, sikereit és eredményeit, nem hallgatva kudarcairól és hibáiról.

Leírás

Dr. Hárdi István, pszichiáter, pszichológus, pszichoanalitikus 95 évesen átírta, bővítette és átdolgozta Visszapillantó tükrét, melyben nagyító alá veszi élete fontos eseményeit, sikereit és eredményeit, nem hallgatva kudarcairól és hibáiról.

Mi motivál valakit, hogy pszichiáter legyen? Hogy válik valaki a „lélek orvosává”, milyen rögös utat kell bejárni a gyógyítóvá válásért? Megismerkedünk hazai és külföldi embereivel, barátaival, köztük sok jelentős és neves személyiséggel. Élő tanúként szól az „átmeneti korszakokról”, történelmi eseményekről melyeket gondolataival, elmélkedéseivel kísér. Az időnként felcsillanó humor derűvel tarkítja a komoly oldalakat. Aki a lelki világgal és konfliktusaival nem csak a szakkönyveken keresztül akar megismerkedni, hanem azok hétköznapi életben átszűrt, gyakorlati megjelenésével – haszonnal forgathatják e mű lapjait. A szerzőnek ez a tizenhetedik könyve, amelyben megismerjük munkásságát, előző könyveit és közleményeit, megjelenésük és hatásuk történetét. Gazdag és színes képanyag teszi teljessé a „visszapillantást”.